Een kleinschalige kinderopvang in Amsterdam

Bent u op zoek naar een kleinschalige opvang nabij het Vondelpark in Amsterdam waar een huiselijke sfeer heerst? Schrijf uw kind dan in bij Greenkidzz, hij of zij zal zich hier vast en zeker thuis voelen. Hij of zij geniet namelijk van diverse leuke activiteiten, uitjes en buitenspelen met kinderen of baby’s van dezelfde leeftijd. De activiteiten zijn afgestemd op het ontwikkelingsniveau van uw zoon of dochter, zodat hij of zij zich op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. De activiteiten en uitjes vinden ook zo veel mogelijk buiten plaats, omdat deze kinderopvang in Amsterdam een groen beleid hanteert. Dit groene beleid is gebaseerd op de ideeën van Loriz Malaguzzi, Rudolf Steiner en Thomas Gordon. Deze ideeën uiten zich in een brede vorm van natuurbeleving en goede, duidelijke communicatie met zowel het kind als de ouders. U kunt daar dan ook op rekenen wanneer u uw kind inschrijft bij kinderopvang Greenkidzz in het centrum van Amsterdam.

De tarieven van deze kinderopvang

Deze kinderopvang in het centrum van Amsterdam hanteert een all-inclusive uurtarief, zodat u exact weet waar u aan toe bent, zonder voor onverwachte kosten komen te staan. Dit uurtarief omvat het volgende:

  • Alle maaltijden, vanaf zes maanden krijgt uw kind een warme biologische, vegetarische maaltijd. Uw kind krijgt daarnaast ook biologische melk, biologisch fruit en tussendoortjes.
  • Biologisch afbreekbare luiers.
  • Zuigelingenmelk.
  • Alle lessen en activiteiten, zoals yoga, muziek, dans en theater.
  • Ouderavondcursussen en thema-avonden.

Deze specialisten hanteren vanuit een pedagogisch oogpunt een minimumafname van twee dagen per week. Deze minimumafname helpt uw kind om te wennen en is beter voor de ontwikkeling. Het is mogelijk dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag, dit scheelt weer in de kosten voor deze kinderopvang in Amsterdam.

Stel uw vragen gerust

Heeft u nog vragen over deze kinderopvang in Amsterdam, bijvoorbeeld of u uw baby ook kunt inschrijven in het verblijf? Neem dan gerust contact op met de ervaren medewerkers van Greenkidzz, zij vertellen u graag meer.

Looks4you
Kinderen

Het afzetten van uw kind bij kinderopvang waddinxveen

Uw kinderen zijn welkom bij kinderopvang waddinxveen vanaf een bepaalde leeftijd. Door corona is de kinderopvang waddinxveen beperkt in wanneer zij kinderen mogen ontvangen. De regels blijven veranderen dat is natuurlijk lastig. Vooral voor ouders die beide moeten werken. De kinderen kunnen dan beter naar de kinderopvang waddinxveen  waar zij in ieder geval genoeg aandacht […]

Read More
Looks4you
Kinderen

Hoe kan een bijtketting je kind helpen?

Tegenwoordig zijn er steeds meer kinderen die een bijtketting gebruiken. Dit is ook erg begrijpelijk omdat een bijtketting veel positieve effecten hebben . Iedereen kan de voordelen merken. Ben je benieuwd wat een bijtketting kan doen voor je kind en waarom het zo populair is? Wij hebben alles voor je uitgezocht en op een rijtje […]

Read More
Kinderen

Dé trendy webshop voor huwelijkskaarten en trouwkaarten

Trouwkaarten sturen? Denk aan de attentie! Op zoek naar een partner die je helemaal kan ontzorgen met wenskaarten drukken en versturen? Maak kennis dan Kaartcollectie.nl , dé leukste wenskaarten webshop van Nederland. Lees hoe wij jou kunnen helpen! Geen trouwfeest is compleet zonder bedankkaart als kleine attentie voor de genodigden op deze speciale dag. Geef […]

Read More