Looks 4 you
Image default
Beauty en verzorging

Titanium oorhangers maken je outfit af

Of je nou lang haar hebt of kort haar, een paar oorhangers staat elke vrouw goed. Met de juiste styling vormen ze een subtiel onderdeel van je kantooroutfit of zijn ze juist dé eyecatcher bij een feestelijke jurk. Titanium oorhangers vind je in alle kleuren, vormen en maten, dus wat je ook van plan bent, je vindt er eenvoudig een mooi paar oorhangers bij. Herken je jezelf daar niet in, bijvoorbeeld omdat je huid gevoelig is voor het materiaal waar sieraden van zijn gemaakt? Lees dan verder voor de oplossing van je probleem.

Huidirritatie, jeuk, eczeem en uitslag… Het zijn allemaal symptomen van een allergische reactie. Eén op de tien vrouwen ervaart dit wel eens na het dragen van sieraden. Sommige vrouwen dragen hierdoor helemaal geen sieraden meer, maar dat is helemaal niet nodig. De allergische reactie waar je last van kunt krijgen bij sieraden wordt meestal veroorzaakt door nikkel. Omdat een groot deel van de sieraden die je in kleding- of sieradenwinkels vindt van nikkel is gemaakt, kan het daarom erg lastig zijn om oorhangers te vinden die je veilig kunt dragen. Gelukkig worden sieraden soms ook van andere materialen gemaakt, die je wél zonder problemen kunt dragen.

Webshops zoals https://www.naisz.com/nl/ bieden bij een allergie voor nikkel een goed alternatief. Naisz specialiseert zich in het verkopen van sieraden die volledig allergievrij zijn en hierdoor door iedereen kunnen worden gedragen. De oorhangers die je hier vindt, zijn gemaakt van titanium. Dit materiaal is hypoallergeen en veroorzaakt daarom vrijwel nooit een allergische reactie. Naisz durft de veiligheid van haar sieraden dan ook te garanderen. Krijg je toch last van irritatie of huiduitslag na het dragen van de sieraden? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Heb je de zoektocht naar het perfecte paar oorhangers bijna opgegeven door je allergie? Kijk eens bij Naisz. Hier vind je Titanium oorhangers in allerlei prachtige kleuren en stijlen. Van elegante zilveren hangers met ronde vormen tot kleurrijke hangers met een vlinder als accent, je vindt hier de oorhangers van je dromen.

Kortom, laat je niet weerhouden van mooie sieraden door je angst voor een allergische reactie. Bestel vandaag nog een paar titanium oorhangers en ervaar hoe het is om ze zonder zorgen te kunnen dragen.

Voor meer info : https://www.naisz.com/nl/titanium-oorbellen/oorhangers/