Looks 4 you
Image default
Industrie

Vind verschillende specialisaties in metaalbewerking onder één dak in Brabant

Zoekt u een specialist op het gebied van metaalbewerking die is gevestigd in Brabant? Denk dan eens aan de diensten die ze bij Lemmens Metaalbewerking aanbieden. Zij helpen u graag verder. Zo kunnen er producten worden bewerkt op verschillende draaibanken. Bij dit bedrijf heeft u ook de mogelijkheid om lichte freesbewerkingen direct aan de draaibank te doen. Naast draaien gaat u bij Lemmens Metaalbewerking ook langs voor frezen en kotteren. Dit kan worden gedaan met zowel verticale als horizontale bewerkingscentra. Dit zorgt ervoor dat deze specialist een grote diversiteit aan freesbewerkingen mogelijk maakt. Voor welke specialisatie u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een product dat op de juiste manier is bewerkt en afgeleverd.

Producten voor metaalbewerking van de beste kwaliteit bij dit bedrijf in Brabant

Als u zou mogen kiezen, dan gaat u toch het allerliefste voor de best mogelijke kwaliteit? Die keuze heeft u. Wanneer u gaat voor Lemmens Metaalbewerking, weet u zeker dat u een goede kwaliteit ontvangt. Volgens deze specialist is het een vereiste om goede zaken te kunnen leveren. Er worden diverse kwaliteitsprocedures gehanteerd zodat u de productkwaliteit wordt gewaarborgd. Dit wordt onder andere gedaan met een van de twee 3D meetmachines, die een maximaal bereik hebben van 3.000 x 1.200 x 1.000 mm. Wilt u een meetrapport, analyses van metingen of een PPAP documentatie aanvragen? Bij Lemmens Metaalbewerking in Brabant is dit zeker geen probleem. Laat weten dat u naar een van deze zaken op zoek bent en de specialist helpt u graag verder.

Diversiteit aan producten voor metaalbewerking in Brabant

U heeft keuze uit allerlei verschillende producten bij een professioneel en ervaren bedrijf op het gebied van metaalbewerking dat is gevestigd in Brabant. U gaat naar Lemmens Metaalbewerking voor producten met verschillende afmetingen, producttypes en bewerkingen. Zo vindt u een lassamenstelling met een lengte van 1200 mm, dit is een essentieel onderdeel voor vele machines. Daarnaast gaat u ook bij deze specialist langs voor verschillende freesonderdelen. Denk hierbij aan een draaideel met freesbewerking, een draaideel en een freesdeel. Bent u ook benieuwd wat dit metaalbewerking bedrijf in Brabant voor u kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact op met een van de vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.