Looks 4 you
Image default
Industrie

Een zeefinstallatie op maat laten maken is nu mogelijk

Misschien maakt u binnen uw bedrijf gebruik van een standaard zeefinstallatie. Het kan zijn dat deze installatie net niet helemaal aan uw wensen voldoet. Zo kan het zijn dat de zeefgaten net te groot of te klein zijn waardoor het zeefproces niet naar volle tevredenheid verloopt. Het is ook mogelijk om een zeefinstallatie op maat te laten maken. Hierbij worden niet alleen de maten van de installatie naar uw wensen aangepast, maar ook de gaten in het zeefoppervlak. Hierdoor kan uw productieproces nog verder worden verfijnd wat uiteraard betere resultaten oplevert.

Snel en gemakkelijk grond- of reststoffen scheiden

Met een zeefinstallatie kunt u gemakkelijk stoffen van elkaar scheiden. Het maakt daarbij niet uit of u beide restproducten wel of niet wilt blijven gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het scheiden van gesneden fruit en het fruitsap. Of het zeven van fruitsap waar u geen vruchtvlees in wilt hebben. Ook als er bij uw bedrijf groenten worden gewassen of aardappels worden geschild en gewassen kunt u deze gemakkelijk scheiden van het overtollige water door een zeefinstallatie te gebruiken. Doordat de installatie trilt, gaat het scheiden een stuk effectiever dan wanneer u bepaalde handelingen handmatig zou moeten doen. Bij het verwerken van grote hoeveelheden is dit natuurlijk wel zo prettig.

Een zeefinstallatie op maat laten maken

Wilt u een zeefinstallatie op maat laten maken? Neem dan contact op met de professionals van PAJA Triltechniek. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en produceren van zeefmachines en zeefinstallaties. De machine wordt volledig op maat voor u gemaakt, u kunt de gewenste maten in millimeters doorgeven wanneer u een offerte aanvraagt. Uiteraard wordt er met u overlegd over verdere wensen met betrekking tot uitvoering en levering. Ook na de installatie staat het bedrijf voor u klaar als er onderhoud nodig is of als u kampt met een storing. U mag altijd rekenen op uitstekende service.  

https://paja.nl/