Looks 4 you
Image default
Beauty en verzorging

Prijzen van juwelen

Hoe worden prijzen van juwelen bepaald

1.ontwerp. Als je voor een uniek sieraad naar een sieradenontwerper of goudsmid gaat, begrijp je dat tijd, energie en uniciteit de uiteindelijke prijs zijn geworden. Het is eerlijk om te vragen naar het gewicht en de kwaliteit van de gebruikte edelstenen, maar het is nooit eerlijk geweest om te bespreken of haar prijs geschikt is voor haar tijd, creativiteit, vaardigheid en verbeeldingskracht om edelstenen voor je te maken. (Om verrassingen te voorkomen, gelieve uw budget vooraf aan te kondigen)

2. metaal. Welk (edel) metaal wordt er gebruikt? Het is duidelijk dat de prijs van zilver lager is dan die van goud. De kosten van 14-karaats goud zijn lager dan die van 18-karaats goud. Soms wordt 9 of 10 kt goud gebruikt. In de meeste landen wordt dit niet eens als goud beschouwd. Misschien is het gebruikte metaal verguld zilver of verguld metaal. De prijs van sieraden is ook afhankelijk van het soort metaal dat wordt gebruikt.

3. edelsteen. U heeft ongetwijfeld gehoord van 4C-diamanten, maar er zijn veel soorten edelstenen en de prijs hangt af van hun gewicht, kleur, natuurlijk of door de mens gemaakt, verwarmd en behandeld of natuurlijke en natuurlijke kleur; de prijs van edelstenen varieert enorm. Zeldzame en mooie prijzen zijn hoger. natuurlijk! Dat is anders dan bijvoorbeeld Zirkonia.

4.merk. Ja, u betaalt meer voor een bekend merk. Of het nu een van de prachtige traditionele merken zeker met een horloge heren, zoals Cartier, Boucheron, Buccellati, Bulgari, Piaget, Van Cleef & Arpels, of een van de modieuze en trendy merken die beroemdheden omarmen op de rode loper, en je zult merken dat je een hogere prijs betaalt prijs dan vergelijkbare producten van minder bekende merken. dit is jouw keuze!
Voordat je denkt dat het erg ondoorzichtig of moeilijk te begrijpen of te vertrouwen is, wil ik je zeggen dat je nooit bang hoeft te zijn om de juwelier om de prijs te vragen. Een praatje maken. Laat haar de prijs niet verdedigen, laat haar de kwaliteit van de sieraden uitleggen, ze voelen, aanraken, aanpassen …