Looks 4 you
Image default
Industrie

Laat carcinogene stoffen zoals chroom-6 vakkundig saneren

Carcinogene stoffen, zoals chroom-6 en dieselmotoremissie kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid van mensen en deze kunt u het beste laten saneren door vakmensen. Het blootstellen aan deze stoffen kan al nadelige gevolgen hebben en leiden tot (langdurige) ziekte. Een specialist als Gom Specialistische Reiniging is gespecialiseerd in het saneren van chroom-6 en het effectief reinigen van oppervlakten die vervuild zijn met dieselmotoremissie. Hierbij houden ze de wettelijke voorschriften nauwlettend in de gaten en volgen ze de regels die hiervoor gelden. Voordat ze aan de slag gaan zorgen ze daarom eerst voor een werkopname, zodat ze weten wat er aan de hand is en hoe ze het moeten aanpakken.

Vakkundig saneren van diverse carcinogene stoffen binnen uw bedrijf

Wanneer blijkt dat u last heeft van chroom-6, dieselmotoremissie of een andere gevaarlijke stof, gaan ze bij dit bedrijf aan de slag om deze zo snel mogelijk te saneren. Hiervoor worden alle risicoplekken in kaart gebracht en worden de veiligheidseisen en procedures met u overlegd. Zij hebben een speciaal werkprogramma opgesteld en hun getrainde werknemers volgen deze procedure van begin tot eind. Zo weet u zeker dat u na de behandeling geen last meer heeft van giftige stoffen. Daarnaast geven hun specialisten ook voorlichting voor het omgaan met potentieel gevaarlijke situaties.

Vraag meer informatie op bij deze specialist

Stoffen zoals chroom-6 of dieselmotoremissie zijn niet altijd voor iedereen meteen herkenbaar. Daarom doet u er als bedrijf goed aan om optimaal voorbereid te zijn en informatie en advies in te winnen bij een specialist. Bij Gom Specialistische Reiniging staan ze graag voor u klaar en zorgen ze ervoor dat u en uw medewerkers de juiste voorlichting krijgen en hierdoor in de toekomst zo goed mogelijk kunnen handelen. Daarnaast kunt u hen ook inschakelen voor een inspectie om erachter te komen of u last heeft van een van deze stoffen.