Looks 4 you
Image default
Dienstverlening

Regel uw verhuizing handig met de online verhuischecklist van het verhuisbedrijf uit Rotterdam

U betrekt binnenkort eindelijk uw nieuwe huis. Dan is er wel een hoop te regelen. Zaken waar u misschien niet altijd aan denkt of kennis van heeft. Daarom vindt u online een overzichtelijke verhuis checklist terug. Gelukkig kunt u georganiseerd verhuizen dankzij Jac den Hollander Verhuizingen. 4-2 weken voor uw verhuizing dient uw verzekeraar te worden ingelicht over de verhuizing. En een week voor uw verhuizing moet u de leveranciers inlichten, maaltijden in huis halen voor de inpak- en verhuisdag en uw nieuwe huis schoonmaken. Bekijk de volledige checklist online en ga goed voorbereid verhuizen.

Laat een zakelijke verhuizing over aan een verhuisbedrijf in Rotterdam

Wanneer uw bedrijf gaat verhuizen, heeft dat wat meer voeten in de aarde dan wanneer u met uw gezin verhuist. Zo wilt u bijvoorbeeld dat uw normale werkzaamheden geen hinder ondervinden van de verhuizing. Jac Den Hollander Verhuizingen biedt verschillende speciale services, zoals ICT Services en Cable en Facility Management en Handyman Services en is archiefverhuizing en archiefbeheer geen enkel probleem. Ook ontvangt u altijd de meest efficiënte en veilige oplossing in bekabeling dankzij Cable Management. Benieuwd wat het verhuisbedrijf uit Rotterdam nog meer voor u kan betekenen? Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden die er voor uw organisatie zijn.

Bij het verhuisbedrijf in Rotterdam kunt u terecht voor iedere vorm van opslag

In de ruime opslagloods van 16000 kubieke meter kan van alles worden opgeslagen. Dit kan voor zowel korte als lange tijd voor bijvoorbeeld meubels of uw archiefstukken. Uw inboedel wordt opgehaald, opgeslagen en verzegeld in houten kratten – liftvans – van 9 m³. Doordat de opslagruimte een constante luchtvochtigheid en temperatuur heeft én optimaal beveiligd en bewaakt is, bent u altijd verzekerd van de best mogelijke opslag. Interesse in deze brede dienstverlening? Of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact op met het verhuisbedrijf in Rotterdam en geniet van een professionele service, ongeacht in wat voor soort woning u gaat wonen.