Looks 4 you
Image default
Auto

Waarom een bestelauto leasen?

Wat is nu eigenlijk het grote voordeel van een bestelauto leasen? Waarom is het toch zo aantrekkelijk voor ondernemingen om dit te doen? De reden waarom dit zo is, is te vinden in de manier waarop het systeem van leasen in elkaar zit. Wie namelijk leaset weet altijd waar hij aan toe is. Vooral op het gebied van financiën is dit natuurlijk zeer gemakkelijk. Je weet iedere maand hoeveel je gaat betalen en je weet ook precies wat je daarvoor terugkrijgt. Dit is natuurlijk flink anders dan wanneer je een auto zelf aanschaft als ondernemer. Je hebt dan immers voortdurend met kosten te maken.

Volkswagen caddy leasen 

Wanneer je een auto leaset, dan kan je ervan uitgaan dat alles wordt verzorgd. Dat begint al bij de auto zelf. Je kunt de lease namelijk zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Heb je veel behoefte aan extra opties, dan kan je dit allemaal erin laten opnemen. Denk bijvoorbeeld aan navigatie of aan airconditioning. Dit kan erg belangrijk zijn als je heel veel gebruikmaakt van de auto. Ook op het gebied van diensten die geleverd moeten worden is echter alles verzorgd. Denk bijvoorbeeld aan onderhoudsbeurten of aan jaarlijkse APK. Dit wordt allemaal geregeld wanneer je de lease aangaat.

De auto van je wensen

Je hebt natuurlijk zoals eerder aangegeven bepaalde wensen wanneer je op zoek gaat naar een auto voor jouw onderneming. Wanneer je echter kiest voor lease in plaats van koop, Dan heb je direct een flink aantal mogelijkheden extra tot je beschikking. Dit komt vooral doordat je niet aan een investering vast zit en je dus wat meer budget hebt om aan de auto te besteden. Je betaalt immers in maandelijks gelijke bedragen. Zo kan je er dus voor kiezen om een net iets duurdere auto te leasen dan je je had kunnen veroorloven als je tot koop was overgegaan.

Voor meer info : https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen