Looks 4 you
Image default
Mode en Kleding

Dit is het droomhorloge voor mannen!

Seiko Prospex, hét ultieme mannenhorloge

Horlogemakers weten, dat het bouwen van een Adventure Sports horloge, je voor vele uitdagingen stelt. Als het gaat om duikershorloges staat Seiko al jarenlang bekend als een echte specialist. Al sinds het bouwen van het eerste duikershorloge in 1965, is Seiko er keer op keer in geslaagd om het neusje van de zalm van de horloges te ontwikkelen voor sport- en professionele duikers. 

Ze laten al die jaren al hun duikhorloges tot de limiet testen en daarom worden ze dus ook door professionele duikers geroemd om hun kracht, duurzaamheid en precisie. De hoge standaardeisen die zij zichzelf stellen voor het ontwerpen, fabriceren en testen van de duikhorloges vertalen zich in de professionele specificaties en de waardering van professionele en sportduikers. Hierdoor weet je zeker, dat jij nog veiliger kunt genieten van het duiken, met een betrouwbaar duikhorloge.

Ook partner van PADI

Seiko is ook de officiële horlogepartner van PADI. PADI is de Professional Association of Diving Instructors. Samen delen ze een passie voor zowel het veiliger en aantrekkelijker maken van de duiksport, als het beschermen van de onderzeewereld en dit komt tot uiting in de Seiko Prospex horloge collectie. Zo is er in de collectie ook een special edition “save the ocean” model, ook wel liefkozend: Samurai Save the Ocean genoemd.

Designvol? Jazeker!

De Seiko Prospex horloges bieden een optimaal zicht onder water en hebben een edelstalen horlogekast met uiterst nauwkeurige uurwerken.  Maar een goed mannenhorloge moet aan meer eisen voldoen, naast al die goed uitgevoerde horlogetechnieken en specificaties, is de Seiko Prospex ook een horloge waar je mee gezien wilt worden. Het is een design horloge en beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zodat het ook boven water goed bij jouw kledingstijl past. Ga je voor puur de sportieve functionaliteit, of ben je op zoek naar een meer design uitvoering. Aan beide voorkeuren heeft Seiko gedacht met passende modellen. Er zijn modellen met een siliconen band, een edelstalen band, met een edelstalen band en een blauw rubberen band, maar ook met een lederen band.  

Mechanisch of Solar Power

Naast de mechanische, of automatische uurwerken die energie uit beweging halen, heeft Seiko in de Prospex collectie ook een aantal modellen op Solar Power. Volledig opgeladen hebben deze, afhankelijk van het model, 6 tot 10 maanden energieopslag. De solar uurwerken slaan energie uit diverse soorten licht op, waardoor een batterijwissel niet nodig is.

Alle Seiko Prospex modellen worden geleverd met Nederlandse gebruiksaanwijzing en twee jaar fabrieksgarantie. Verder krijg je natuurlijk de luxe Seiko Watch-box om jouw horloges veilig en stijlvol in op te bergen. De ultieme prestaties, het fraaie design en de betrouwbaarheid door de jarenlange ervaring, maken de Seiko Prospex modellen stuk voor stuk tot hét ultieme mannenhorloge!

Voor meer info : https://www.juwelierswebshop.nl/