Looks 4 you
Image default
Auto

Lease een bestelauto

Een bestelauto leasen. Als ondernemer kan je bijna niet anders dan positief zijn over deze optie. Het helpt je immers om veel kosten te besparen en het geeft je heel veel mogelijkheden. Al is het alleen al omdat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Dit scheelt je immers veel zorgen. Dat komt omdat je elke maand een vast bedrag betaalt zoals dat in het leasecontract is opgenomen. Daarin zitten alle kosten die je met de auto kunt hebben opgenomen. Dit is voor jou boekhoud technisch natuurlijk een stuk gemakkelijker. Dan wanneer je met onverwachte rekeningen voor onderhoud of een keuring wordt geconfronteerd.

Een auto uitkiezen met zakelijk leasen 

Leasen geeft je ook veel meer mogelijkheden. Dit kan het echter wel lastig maken om de juiste keuze te maken. Daarom kan je hiervoor het beste gebruikmaken van wat kennis van de expert. Je kunt bijvoorbeeld bij de leasemaatschappij enkele adviezen inwinnen. Dit betekent dan wel dat je voor jezelf moet vaststellen wat voor eisen je allemaal aan een bedrijfsauto stelt. Aan de hand van deze wensen kan je dan de ideale auto kiezen. Ook kan je natuurlijk zelf alvast enigszins rondkijken wat er allemaal aan mogelijkheden te vinden is op dit gebied. Zo heb je alvast inzicht in de situatie.

Niet aan de auto vast

Een ander voordeel is dat je als ondernemer veel minder aan de bestelauto vast zal zitten. Natuurlijk sluit je wel een leasecontract voor een bepaalde tijd af. Wanneer dit contract echter op zijn einde loopt, dan neemt de leasemaatschappij de auto weer in. Wanneer je zelf een auto zou moeten kopen, dan zal je die ook moeten zien te verkopen wanneer deze niet voldoet. Of je moet ervoor kiezen om deze helemaal op te rijden tot er geen economische waarde meer op zit. Dit is natuurlijk nadelig wanneer je onderneming bijvoorbeeld aan het groeien is. Om die reden wil je het liever anders.

Voor meer info : https://www.zakelijkautoleasen.nl/