Looks 4 you
Image default
Auto

Vriendelijke Rijschool in Delft

Vriendelijke Rijschool in Delft

Zoals op je werk je altijd beter presteert als de motivatie hoog is, presteer je ook beter met je rijlessen als je met zin en passie naar je rijlessen gaat. Je wilt gemotiveerd blijven, want zo zitten wij namelijk in elkaar. Tijdens de rijlessen hangt er een gezellige sfeer in de lucht. De vriendelijke rijinstructeurs weet dat dit het sleutel is naar succes en dat blijkt ook uit de lessen en de hoge slagingspercentage die er wordt behaald door Rijschool Delft. Zodra je gedemotiveerd raakt, gaat alles tegen zitten en dat wil je natuurlijk niet hebben.  Je gaat achter het stuur zitten met een goed gevoel en gaat met hetzelfde gevoel weer naar huis na je rijles. Pret mag niet bederft worden. Daarom zijn de rijlessen volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

Lespakket zelf samen stellen

Na een gratis proefles kan je samen met je rijinstructeur een inschatting maken van het aantal lessen dat jij nodig zal hebben om je rijbewijs te kunnen behalen. Je kunt hierbij je eigen pakket samenstellen tegen een voordelige prijs. De rijlessen die je neemt zijn speciaal op maat samengesteld voor je. Je kunt op je eigen tempo afrijden en je rijbewijs halen. 

De standaard pakketten die worden aangeboden zijn ook relatief voordelig en goed samengesteld. Na de proefles kun je zelf beslissen over het meest bijpassende pakket die je wenst en beginnen met je rijlessen. 

 

Flexibel met het ophalen en afzetten

Wat de grootste uitzondering is van Rijschool Delft is dat je niet naar de rijschool hoeft te gaan om je rijlessen te volgen. Je wordt netjes thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet. Niet alleen thuis, maar ook bijvoorbeeld op werk of op je school. Je kunt op een willekeurig adres opgehaald worden en ook weer afgezet worden na je rijles op een gewenste locatie. Hierdoor hoef je ook geen afspraak te verzetten of laat te komen. Je kunt je rijles gewoon tussen je afspraken in plannen. Sterker nog, het lijkt alsof je op de locatie wordt afgezet door een taxi om het zo maar even simpelweg te zeggen. 

 

Verschillende soorten auto’s

De rijlessen worden gegeven in auto’s van verschillende merken. Dit zijn ook allemaal auto’s uit verschillende soorten klassen. Wil je liever een auto waarmee je erg gemakkelijk kunt leren rijden, dat lekker compact en behendig is? Kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Volkswagen, wat ook vaak gebruikt wordt als een rijles auto door vele rijscholen. Wil je wat meer comfort en rijden in een stevige auto? Dan kan je hierbij de keus neerleggen bij de Volvo. Heb je toch liever iets meer luxe en comfort? Dan is misschien de Mercedes wat voor jou. Wil jij echt gaan rondrijden in een dikke bak, waarbij al je vrienden gaan omkijken als je langs ze rijdt? Neem je rijlessen dan in een Range Rover. Dat zie je niet zomaar even bij alle rijscholen.

 

Voor meer info :