Looks 4 you
Image default
Auto

Een reden voor operational lease

Wat is nu eigenlijk een goede reden om voor een operational leaseauto te kiezen? In  de eerste plaats is het natuurlijk vooral financieel aantrekkelijk. Dit is immers de basis van zakendoen. Hoe slimmer je kunt handelen waar het gaat om ondersteunende zaken zoals het wagenpark, hoe beter dit is. Leasen betekent weliswaar dat je iedere maand een bepaald bedrag zal moeten kunnen opbrengen als ondernemer om de lease te kunnen betalen, maar het biedt aan de andere kant ook een aantal mogelijkheden waar het gaat om bijvoorbeeld de belasting die betaald moet worden als bedrijf.

Andere voordelen, bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Ook het feit dat het gemakkelijker wordt om vaker in nieuwe auto’s te rijden mag niet onderschat worden. Nieuwe auto’s zijn immers vrijwel altijd soepeler in gebruik. Dit betekent dus ook het voordelig is om hier zakelijk mee te rijden. Er zijn immers minder problemen te verwachten. Dit brengt met zich mee dat met oudere auto’s meer kans op tijdverlies bestaat en er dus economische schade kan worden geleden. Leasen is dan een optie om hier iets aan te kunnen doen. Veel ondernemers onderschrijven dit als een reden waarom zij hiervoor hebben gekozen met hun bedrijf. Daarnaast is er nog meer.

Beheer uit handen geven

Het is gemakkelijk om de leasemaatschappij in te schakelen voor allerlei zaken die met de auto te maken hebben. Denk aan het plannen en verzorgen van onderhoudsbeurten. Ook zorgen dat de periodieke keuring voor de APK wordt gedaan valt hieronder. Wie kiest voor operational lease voor zijn auto zorgt er dus ook voor dat al deze beheerszaken voortaan niet meer zelf hoeven te worden gedaan. Dit scheelt veel tijd die dan aan zaken besteed kan worden die meer met de eigen onderneming te maken hebben. Zo kan er dus simpelweg veel meer winst worden geboekt.

Voor meer info : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/