Looks 4 you
Image default
Architectuur

Zeer goed Interieuradvies in Nuenen

Heb je een nieuwe woning en weet je niet precies hoe je hem moet inrichten? Met interieuradvies Nuenen kan je aan de slag. Met interieuradvies Nuenen krijg je een compleet interieuradvies is een uitgebreid interieur ontwerp van indeling, kleur, meubels tot materialen. We starten met een intakegesprek om de woning te bekijken en de wensen te bespreken. Hierna maak ik een  interieurontwerp en een compleet uitgewerkt interieuradvies. Dit is de meest complete vorm van een interieur advies pakket. Op basis van dit interieuradvies Nuenen kan de inrichting volledig worden uitgevoerd zodat de gewenste sfeer in huis ontstaat. Meubels en producten kunnen op basis van het advies worden aangekocht. Wil je dit ook uit handen geven? Het kan worden uitgebreid van inkoop tot eind-styling.

Hoe werken wij?

Wil je ook interieuradvies Nuenen? Lees dan hoe wij werken. Tijdens het telefonische intake gesprek bespreken we de huidige situatie, wensen en doelen. Zo ontvangen ze voor interieuradvies Nuenen graag plattegronden en sfeerbeelden van de gewenste interieur-stijl. Ze e starten altijd met een interieuradvies Nuenen aan huis van 2-3 uur. In dit gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Daarna wordt er een compleet interieuradvies Nuenen uitgewerkt met interieurontwerp en totaal advies voor kleuren, materialen en meubels. Het interieurplan wordt op gepresenteerd en toegelicht. Heb je vragen of wil je het liever anders zien? Dat kan natuurlijk ook en dan wordt het interieuradvies Nuenen aangepast. Wil je een interieur-advies voor meerdere ruimtes in huis, een interieurontwerp of samen shoppen? Dan kan het interieuradvies Nuenen verder worden uitgebreid.

Tarief

Er zijn verschillende pakketten mogelijk voor interieuradvies Nunenen. VOoraf wordt bepaald of het pakket past bij de ruimte en woonvraag. Dit advies kan worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met uw hypotheekverstrekker. Ook kan het interieuradvies Nuenen worden uitgebreid met meubel inkoop, een verlichtingsplan of eind-styling.