Looks 4 you
Image default
Winkelen

Winkels Laren, als je van een beetje luxe houdt!

Daar heb je hem alweer, de H&M. Inmiddels loopt iedereen in deze kleding rond en bovendien is de kwaliteit van deze winkel niet al te best. Eigenlijk besteed ik mijn geld meer aan iets duurdere spullen. Dan kan ik misschien wel minder kleding kopen voor hetzelfde geld, maar dan weet ik wel zeker dat het een aantal jaar mee zal gaan. Herken jij jezelf in het bovenstaande? Je kunt dan voor online winkelen kiezen, maar je kunt er ook voor kiezen om je shopsessie compleet te maken en er een gezellig dagje uit van te maken. Zo kun je én die leuke kleding echt even aanvoelen en in real-life bekijken of het je geld echt waard is, en je krijgt genoeg lichaamsbeweging en met een beetje geluk ook nog eens een gezellige lunch. Winkels Laren, here we come!

Als je van iets meer luxe houdt, dan voel jij je helemaal thuis in Laren. Hoewel dit officieel een dorp is, zal het zeker niet zo aanvoelen. Dit komt omdat er relatief veel winkels te vinden zijn. Niet alle winkels zijn perse luxe, maar je vind hier in bijna alle kledingwinkels wel designer kleding. Zo heb je Bloom Fashion, Modici, Store of Daydreams, Yukkies (kinderkleding) en nog veel meer. Voor mooie tassen van onder andere Coach, Longchamp en MyPaperbag moet je bij van Oss zijn. Deze is nét wat anders dan de Van Oss winkels in Utrecht en Hilversum. Voor Beauty is er een Douglas en Ici Paris XL, maar wil je net wat meer besteden aan je lichamelijke verzorging? Breng dan een bezoekje aan Skins Consmetics. Hier krijg je gericht advies dat persoonlijk is opgesteld speciaal voor jou. Moet je ook even wat huishoudartikelen hebben? Dan is er ook gewoon een Blokker en Hema te vinden hoor.

Verder kun je naast mode en huisartikelen zijn er ook luxere winkels waar je heerlijke delicatessen kunt kopen. Perfect als je nog geen avondeten hebt ingeslagen. De heerlijkste verse vis haal je bij het Visatelier, de lekkerste groenten haal je bij De Groentenjuwelier en daartegenover is ook een heerlijk lokaal slagertje te vinden. Wil je iemand echt heel blij maken met een lekker cadeau? Breng dan een bezoekje aan Koek & Chocola. Hier vind je de allerlekkerste chocolade en koekjes die je ooit zult proeven! 

Ben je toe aan een lunch of een pauze? Voor lunch raden wij je aan om een tafeltje te bemachtigen bij Loetje, het Bonte Paard of Mauve. Ben je er tussen medio maart en augustus? Dan raden wij je zeker aan om naar de Poffertjeskraam te gaan. De Poffertjeskraam Laren is een bekend fenomeen in ’t Gooische en mensen van omstreken komen hier regelmatig heen om de allerlekkerste poffertjes en flinterdunne wafels te eten bij Familie de Haan (eigenaar van de Poffertjeskraam).  

Kortom, genoeg reden om een dagje Laren in te plannen en te doen!