Looks 4 you
Image default
Architectuur

De voordelen van een inbouw gashaard

Voor veel mensen is het nemen van een inbouw gashaard een droom. Er kan een flink prijskaartje aan vastzitten, maar dan heeft u ook wat. Een haard die ingebouwd is in uw huis kan er prachtig uitzien en dat is waarom veel mensen ook zo opkijken als er één geplaatst is. Denkt u erover na om een uitbreiding te doen aan uw huis? Een inbouw gashaard zou dan zeker op uw lijstje van mogelijke opties moeten staan.

Een inbouw gashaard zorgt voor heel veel gemak

Ten opzichte van de andere categorieën aan haarden (elektrisch en hout) wordt een inbouw gashaard nog het meest gekozen. Waarom is dit het geval? Dat heeft te maken met de voordelen van gas. Gas zorgt voor het meeste gemak en alsnog een authentiek gevoel. De elektrische optie biedt ook heel veel gebruiksgemak dankzij de makkelijke bediening (zelfs vanaf uw tablet). Maar de gasoplossing kan precies hetzelfde doen, alleen zijn de vlammen hier wel echt. Het verschil met elektrisch is dus vooral goed zichtbaar en esthetisch van aard. Een klein nadeel is dat sommige inbouw gashaarden een lager energielabel hebben. Als u bewust wilt kiezen, moet u dus altijd op deze labels letten.

Hoe kies ik mijn perfecte inbouw gashaard uit?

Er is natuurlijk een enorm aanbod met modellen en merken om uit te kiezen. Wanders, DRU en Element4 zijn enkele merken om er maar een paar te noemen. Al snel ziet u door de vlammen de haard niet meer. Gelukkig bieden gespecialiseerde bedrijven een oplossing door middel van hun expertise. Leveranciers als Ambianza kunnen u helpen bij het uitzoeken van de gashaard die echt bij u past. Veel van dit soort bedrijven kunnen u ook meteen verder helpen met het inbouwen of verzorgen dit indien gewenst zelf. Weet u al precies welke haard u wilt aanschaffen of heeft u nog geen flauw idee? In beide gevallen weten de experts op het gebied van een inbouw gashaard u verder te helpen.

https://www.ambianza.nl/