Looks 4 you
Image default
Beauty en verzorging

Swarovski sieraden

Swarovski sieraden zijn al erg oud maar blijven altijd tijdloos en mooi! Heb jij deze al in je sieraden collectie? Stijvolle en elegante sieraden die iedere vrouw doen stralen. Dit merk staat bekend om de glinsterende Swarovski steentjes. Welk Swarovsk sieraad past het beste bij jou? Swarovski bestaat al sinds 1895. Het is opgericht door de Oostenrijkse Daniel Swarovski, een lenzenmaker. Hij onderzocht de mogelijkheden om kristal te slijpen. Daniel maakte in het begin vooral de bekende kristallen beeldjes en pas toen hij een slijpmachine had aangeschaft kwamen de mooie juwelen in beeld. Door de unieke schittering van dit kristal was dit het perfecte materiaal voor sieraden. Het bewerkingsproces van dit kristal is tot op de dag van vandaag nog steeds een groot geheim.    

De sieraden collectie van Swarovski bestaat uit een breed assortiment sieraden. Zoals kettingen, armbanden, ringen, horloges en oorbellen. Voor iedereen zit er wel wat moois in de collectie. Zo heb ik zelf een mooie ring en oorbellen van Swarovski. Naast de mooie kristallen is de vormgeving ook erg belangrijk. De vormgeving van de sieraden valt erg op en hebben zijn eigen uitstraling. Swarovski sieraden zijn door hun bijzondere vormgeving ook goed geschikt voor bijzondere gelegenheden. Zoals trouwerijen, feestdagen en verjaardagen. Tijdens de feestdagen worden deze sieraden namelijk veel cadeau gegeven. Je kan Swarovski sieraden goed herkennen aan het logo  in de vorm van een Zwaan. Deze zwaan staat ook afgebeeld op elke verpakking van Swarovski.

De sieraden zijn te dragen bij alle soorten stijlen. Je kan dit dragen bij normale nette kleding maar je kan er ook een casual outfit mee op leuken! Hiermee weet je zeker dat je een extra boost geeft aan je stijl. De damessieraden van Swarovski zijn meestal kleurloos maar af en toe ook met een mooie kleur. Deze kristallen zie je dan ook vaak terugkomen in de modewereld en op de catwalk. De kristallen worden namelijk ook vaak verwerkt in kleding.

Het hoofdkantoor staat in Wattens (Oostenrijk). Als je een keer in Oostenrijk bent, moet je zeker een bezoekje brengen aan het Swarovski Kristallwelten museum. Hier kan je de prachtige sieraden bekijken van Swarovski en de bijbehorende winkel bezoeken. Het bedrijf is inmiddels niet meer in handen van de familie Swarovski.

https://www.trendjuwelier.nl/swarovski-sieraden/