Looks 4 you
Image default
Dienstverlening

Reinigen met droogijsstralen

Voor een krachtige reiniging is er tegenwoordig een nieuwe reinigingsvorm: droogijsstralen. Deze vorm van reinigen wordt steeds populairder in vergelijking met zandstralen en hogedrukreiniging. De voornaamste reden daarvoor is de milieuvriendelijkheid van het stralen met droogijs. In feite is droogijs niet meer dan sterk geconcentreerde CO2. Daarnaast is deze reinigingstechniek op veel meer componenten toepasbaar vergeleken met andere technieken. Het stralen met droogijs is namelijk een droog proces. Hierdoor kan het ook gebruikt worden voor elektrische componenten. Om al deze redenen ziet u droogijsstralen steeds vaker terugkomen. Zo ook bij Hopmans Verhuur. Deze specialist biedt verschillende reinigingsdiensten aan, waaronder apparatuur voor droogijsstralen en een unieke doekenwasser.

De toekomst van professioneel reinigen

Bij het stralen met droogijs wordt CO2 op een zeer snelle manier verdampt. Deze verdamping geeft een thermische schok, wat ervoor zorgt dat het vuil volledig uit het oppervlak getrokken wordt. Zelfs hardnekkig vuil is kansloos tegen de zware druk van droogijsstralen. Daarmee is deze techniek niet alleen milieuvriendelijk, maar ook uiterst effectief. Het is dus geen wonder dat droogijsstralen steeds vaker gebruikt wordt in plaats van zandstralen of hogedrukreiniging. Droogijs heeft daarnaast nog veel andere voordelen. Het oppervlak dat gereinigd moet worden raakt namelijk niet beschadigd met deze techniek. Daarnaast is het reinigen met droogijsstralen sneller dan de meeste andere reinigingsmethodes.

Huur uw apparatuur bij een specialist

Heeft u apparatuur nodig om bepaalde oppervlakken of componenten te reinigen? Kies er dan voor om te stralen met droogijs. Deze methode is milieuvriendelijker en sneller dan andere reinigingsmethodes. U kunt de juiste apparatuur hiervoor huren bij Hopmans Verhuur. U kunt eenvoudig contact opnemen met deze specialist via hun website. Zij helpen u graag met een professioneel en deskundig advies. Ook voor het reserveren van machines kunt u telefonisch contact opnemen met Hopmans Verhuur. De experts staan u graag te woord.

https://hopmansverhuur.nl/