Looks 4 you
Image default
Dienstverlening

Laat stalen trappen met houten treden op maat maken

Droomt u al jaren van moderne stalen trappen met ambachtelijke houten treden? Dan is dit wellicht hét moment om een specialist zoals Holman Trappenmakerij uit Sprang-Capelle in te schakelen! Deze trappenmaker is namelijk gespecialiseerd in de productie van stalen trappen met houten treden die het beste van twee interieurstijlen met elkaar combineren. De trappen worden bovendien volledig op maat voor u gemaakt, waardoor al uw wensen in het design te verwerken zijn. Denk hierbij aan vliegende treden, specifieke houtverwerkingen, vormgeving en meer.

Combineer twee unieke stijlen met elkaar

De stalen trappen met houten treden combineren het beste van het moderne en het landelijke interieur. Een modern interieur wordt gekenmerkt door strakke lijnen, donkere kleuren en het gebruiken van industriële materialen zoals staal en andere metaalsoorten. Een landelijke interieurstijl kenmerkt zich echter door gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en een zachtere afwerking met rondingen. Het is echter goed mogelijk om deze twee stijlen met elkaar te combineren in uw woning in Noord-Brabant, Gelderland of Utrecht door stalen trappen met houten treden te laten plaatsen. Holman Trappenmakerij uit Sprang-Capelle is dé specialist op het gebied van stalen trappen met houten treden en zij maken met plezier een trap volledig op maat voor u. Uw wensen vormen namelijk de basis voor hun werkwijze! Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis worden de mogelijkheden besproken en wordt de trap ingemeten. Wilt u de trap liever zelf plaatsen? Dan krijgt u gewoon een bouwpakket thuis geleverd om de trap zelf te plaatsen!

Plan een advies in voor een adviesgesprek

Ongeacht of u in Noord-Brabant, Gelderland of Utrecht woont, stalen trappen met houten treden van deze trappenspecialist uit Sprang-Capelle zijn altijd een goed idee! Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd naar eerder gerealiseerde projecten met stalen trappen met houten treden? Bekijk dan de afgeronde projecten op de website. Als u enthousiast bent, vindt u hier tevens de contactgegevens om een afspraak in te plannen.

https://www.holman-trappenmakerij.nl/