Looks 4 you
Image default
Auto's en Motoren

De juiste rittenregistratie. Zoals beloofd gaan u en ik eens goed kijken naar de inhoud van de vier

Snelle rittenregistratie. U en ik zijn volop bezig met het goed bekijken van de inhoud van de vier zeer grote boxen. Deze vier zeer grote boxen gaan mee op reis met de mooie en snelle rode BMW. Maar voordat de sleutel in het contact wordt gestoken eerst de controle van de vier zeer grote boxen. U en ik waren gebleven bij het kijken naar het beleg op het brood. U en ik maken nu een lange lijst van de diverse vleeswaren. Hier komt ie, hou je vast: palingworst, cervelaatworst, boterhamworst. Rittenregistratie.

Op het brood zien we heel veel verschillende soorten vleeswaren

Rittenregistratie. Leverworst, leverpastei, ham, schouderham, snijworst en zo kunnen u en ik  nog wel een paar minuten doorgaan. Maar u en ik doen dat zeker niet want de lijst hoeft niet compleet te zijn. Wat ontdekken we nog meer als beleg op het brood? Smeerkaas in veel verschillende vormen. Ja ze smelten de kazen. Dan de gewone kaas, ook hier zien u en ik heel veel verschillende soorten: jonge kaas, oude kaas, belegen kaas, oud belegen kaas, kaas met flink wat schimmel erin. En dan heb je nog gatenkaas. Rittenregistratie.

Je kunt kaas kopen in heel veel verschillende soorten

Rittenregistratie. Gatenkaas is kaas met heel veel gaten erin. Maar ja, overal waar een gat zit, zit geen kaas. De term gatenkaas wordt ook wel in het voetbal gebruikt. De defensie van die ploeg was een gatenkaas en dat is zeker geen compliment. Dat is een defensie die slecht is, die zo lek is als een mandje. De keeper van zo’n defensie zal veel goals tegen krijgen. De keeper van zo’n elftal zal vaak moeten vissen, zonder hengel, zonder vergunning. Vissen is een hele populaire sport, een sport die flink wordt beoefend. Rittenregistratie.