Looks 4 you
Image default
Auto's en Motoren

Volg een motor theoriecursus bij 123-theorie in Utrecht!

Ben je op zoek naar een motor theoriecursus? Dan moet je bij 123-theorie zijn! Deze cursus biedt niet alleen de mogelijkheid om op dezelfde dag examen te doen bij het CBR, maar heeft ook een indrukwekkend slagingspercentage van 83%. Dit is veel hoger dan het gemiddelde slagingspercentage bij andere theoriescholen en het CBR. De theoriecursus wordt gegeven door ervaren docenten en biedt uitgebreide uitleg over de vraagstellingen, moeilijke woorden en instinkers die je kunt tegenkomen op het examen. En alsof dat nog niet genoeg is, kost de cursus slechts €99,-! Je kunt je al inschrijven vanaf 17 jaar en hebt de mogelijkheid om via 123-theorie een CBR-examen te reserveren. Klinkt dit interessant? Lees snel verder voor meer informatie over de leeftijdseisen voor het motortheorie-examen en ontdek hoe 123-theorie je kan helpen aan je rijbewijs.

Waar kan ik een theoriecursus volgen?

Je kunt een motor theoriecursus volgen bij 123-theorie, onder andere in Utrecht. Deze theoriecursus biedt de mogelijkheid om op dezelfde dag examen te doen bij het CBR. De theoriecursus vindt plaats in de ochtend en wordt gegeven door ervaren docenten. Na de theoriecursus ga je samen met de groep naar het CBR voor het motortheorie-examen.

Bij inschrijving kun je aangeven of je via 123-theorie een CBR-examen wilt reserveren. Je kunt kiezen uit een standaard examen motortheorie voor €41,- of een verlengd examen met extra tijd voor €53,-. Als je zelf al een examenplaats hebt geboekt, kun je dit aangeven en gewoon meedoen met de theoriecursus. Na inschrijving krijg je ook toegang tot de digitale oefenomgeving van 123-theorie, waar je kunt oefenen met de examenvragen.

Wat zijn de leeftijdseisen voor het motortheorie-examen?

Om het motortheorie-examen te mogen afleggen in Nederland, moet je minimaal 17 jaar oud zijn. Deze leeftijdseis geldt voor alle categorieën motorrijbewijzen, namelijk het A1-rijbewijs, het A2-rijbewijs en het A-rijbewijs.

Voor het A1-rijbewijs, waarmee je op een lichte motor mag rijden, moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

Voor het A2-rijbewijs, waarmee je op een middelzware motor mag rijden, moet je minimaal 20 jaar oud zijn. Als je al minimaal 2 jaar in het bezit bent van een A1-rijbewijs, kun je het A2-rijbewijs behalen als je 19 jaar oud bent.

Voor het A-rijbewijs, waarmee je op alle soorten motoren mag rijden, moet je minimaal 24 jaar oud zijn. Als je al minimaal 2 jaar in het bezit bent van een A2-rijbewijs, kun je het A-rijbewijs behalen als je 22 jaar oud bent.

Let op: Als je al in het bezit bent van een autorijbewijs (B-rijbewijs), hoef je alleen een praktijkexamen af te leggen om een A1- of A2-rijbewijs te behalen. Voor het A-rijbewijs moet je zowel de auto theorie halen als een praktijkexamen afleggen.

Snel en makkelijk op weg naar het rijbewijs met 123-theorie

Wil je snel en makkelijk je rijbewijs halen? Dan is 123-theorie de perfecte keuze voor jou! Met onze gestructureerde en gebruiksvriendelijke methode leer je snel en efficiënt alle theorie die je nodig hebt om te slagen voor je rijexamen.

Bij 123-theorie hoef je niet langer saaie theorieboeken door te spitten. Onze interactieve online cursus biedt een gevarieerd aanbod aan lesmateriaal, zoals video’s, oefenvragen en handige samenvattingen. Hierdoor blijft het leren niet alleen interessant, maar ook effectief.

Met 123-theorie ben je snel en makkelijk op weg naar het behalen van je rijbewijs. Waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in en start jouw avontuur op de weg!

https://www.123-theorie.nl/