Looks 4 you
Image default
Beauty en verzorging

Welke behandelingen zijn mogelijk bij deze baby spa in de buurt van Amsterdam?

Als je in de buurt van Amsterdam op zoek bent naar een fijne baby spa, bekijk dan de vestigingen van Petit Pas in Volendam en Edam een keertje! Bij Petit Pas ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar fijne begeleiding tijdens ontspannende behandeling, zowel voor jezelf als voor je baby. De deskundige medewerkers zijn allemaal opgeleid om jou op de best mogelijke manieren te helpen om je zwangerschap comfortabel door te komen. Daarnaast is het voor baby’s erg belangrijk om goed te kunnen ontspannen, zodat zij zich goed ontwikkelen.

Een overzicht van de verschillende behandelingen voor baby en mama

Natuurlijk wil je weten wat voor behandelingen er allemaal te boeken zijn bij baby spa Petit Pas vlak bij Amsterdam. Voor mama zijn er verschillende mogelijkheden bij deze baby spa nabij Amsterdam:

  • Zwangerschapsmassage: leidt tot een betere bloedcirculatie, soepelere spieren en verzachting van rugpijn of bekkenklachten.
  • Zwangerfit en coaching: fitness en coaching in één pakket.
  • Zwangerschapsfitness: blijf energiek door te bewegen!
  • Zwangerschapsyoga: ontdek hoe je jouw bekken goed opent op basis van flexibiliteit en kracht.
  • Na-zwangerschapsfitness: een manier om te herstellen én andere moeders te leren kennen.

Voor je baby zijn er ook fijne mogelijkheden. Denk hierbij onder andere aan:

  • Baby floating
  • Babymassage

Het boeken van een afspraak is ontzettend eenvoudig

Heb je besloten om een behandeling te boeken bij de baby spa van Petit Pas in de buurt van Amsterdam, namelijk de vestiging in Edam of Volendam? Wacht dan niet langer en boek jouw behandeling meteen via het online reserveringssysteem. Geef aan welke behandeling je wilt boeken, welke datum en tijd voor jou uitkomt en kijk de details van je reservering na. Klopt alles? Bevestig dan en dan staat jouw afspraak automatisch in de agenda bij deze baby spa in de buurt van Amsterdam! Heb je nog vragen over een van de behandelingen? De contactgegevens vind je op de website. De medewerkers van Petit Pas helpen je graag verder!