Looks 4 you
Image default
Aanbiedingen

Waarom ICT-beheer uitbesteden een goed idee is

Sinds de coronapandemie zijn er veel faciliteiten op kantoor verschoven naar thuissituaties en zag je je collega’s opeens alleen nog maar via een scherm. Gelukkig is die pandemie grotendeels verdwenen en kunnen bedrijven weer doen waar ze goed in zijn. IT is onlosmakelijk verbonden aan je bedrijfsactiviteiten. Zonder een stabiele IT-omgeving ben je nergens. Wil je nou weten waarom het uitbesteden van je ICT beheer een goed idee is? Lees dan nu verder in deze blog!

Hybride werken

Tijd besparen, online bestanden delen, minder woon-werk verkeer, iedereen heeft wel gemerkt dat er steeds meer gebruik gemaakt wordt van digitale oplossingen om goed te kunnen werken. Werk proberen we altijd gescheiden te houden van privé door bijvoorbeeld een laptop van de zaak of een werktelefoon. Als je eenmaal die flexibiliteit gewend bent, wil je nooit meer anders. Door het hybride werken worstelen bedrijven nog wel eens met het onderwerp ‘veilig online werken’. Werkgevers die plots ineens van alles moesten veranderen door het thuiswerken en inloggen op de bedrijfssystemen. Om dit proces vloeiend te laten verlopen is het aanstellen van een vakkundig IT-bedrijf een uitstekend idee. Zij snappen waar jij binnen jouw bedrijf mee bezighoudt.

Microsoft IT-oplossingen

Bedrijven die op zoek zijn naar mogelijkheden voor digitaal transformeren kiezen al snel voor Microsoft 365, vroeger ook wel Office 365 business genoemd. Microsoft 365 is ideaal voor de moderne werkplek. Als het je het nog niet gelijk wat zegt misschien heb je dan wel gehoord van termen als SharePoint, Azure of Windows Virtual Desktop. Het zijn Cloud tools die ervoor zorgen dat je toegang hebt tot al jouw bestanden en programma’s. Al deze gegevens worden via een IT-infrastructuur binnen het bedrijf verzonden en je merkt daar helemaal niks van. Dat is precies het belangrijkste item als we spreken over ICT-beheer uitbesteden. Ben je nou op zoek naar een office business pakket ofwel Microsoft 365 pakket? Neem dan een kijkje bij Think4. 

 

https://www.think4.nl/