Looks 4 you
Image default
Aanbiedingen

Ga je binnenkort op vakantie? Huur een bus van Bultman.nl!

Het is socialer om samen te reizen dan alleen. Wilt u een leuke dagtocht maken met uw collega’s of genieten van een kampeervakantie met een groep vrienden? Natuurlijk kunt u met veel auto’s op pad, maar een personenbus huren is toch echt veel praktischer en gezelliger. Met een gewoon B-rijbewijs kunt u zo’n bus huren. Niemand hoeft uren in een krappe auto te zitten, want elke zitplaats in een premium passagiersbus is ruim en comfortabel. Wij hebben voor u drie redenen op een rijtje gezet waarom u een Bultman personenbus zou moeten huren!

Voor elk soort eis een andere personenbus

U kunt een bus met zitplaatsen huren voor één dag, een weekend, meerdere dagen, of zelfs weken. Voor een korte dagtocht naar de Efteling met een groepje jongeren zult u andere maatstaven hanteren dan voor een uitgebreide kampeervakantie in Spanje met uw maten. U kunt voor elke reis elk type voertuig huren dat aan uw wensen voldoet

Ruimte voor zes, zeven, acht of negen personen

Er zijn een paar verschillende soorten passagiersvoertuigen. De variant met een dubbele cabine en een groot laadvermogen biedt plaats aan zes of zeven personen en is perfect voor bijvoorbeeld een kampeertocht. Er zijn ook grote personenbussen die plaats bieden aan maximaal negen passagiers. Deze laatste categorie is bij veel verhuurbedrijven in een extra-luxe uitvoering te huur.

www.bultman.nl

Bliksemsnel kunt u een aangename en handige personenbus huren. U kunt de auto meteen ophalen op de ophaallocatie als u uw aanvraag via internet doet. Het enige wat u hoeft te doen is de sleutels te pakken en op weg te gaan voor uw leuke dagtocht of uitgebreide vakantie. Trakteer uzelf en uw reisgenoten op een aangename rondreis in stijl!

 

https://www.bultman.nl/