Looks 4 you
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een professionele meerjarenonderhoudsplanning opstellen voor uw project

Heeft u een nieuwbouw-, renovatie-, herbestemming-, beheer- of sloopproject op de planning staan maar heeft u nog geen inzicht in de kosten? Het is wel zo prettig om hier zo snel mogelijk inzicht in te krijgen, anders kan het eventueel lastig zijn om uw project financieel in goede banen te leiden. Weet u zelf niet goed hoe u de financiën op een rijtje zet? Schakel in dat geval calculatiebureau DDC Consulting in om een meerjarenonderhoudsplanning voor u op te stellen. Deze specialisten hebben ruim 25 jaar ervaring, waardoor zij u doelgericht en transparant van dienst zijn met gedegen advies over uw project. Dit ervaren calculatiebureau toont betrokkenheid door de verantwoordelijkheid te nemen voor de doeltreffendheid van hun advies en de meerjarenonderhoudsplanning. Het leveren van kwaliteit is namelijk een van de pijlers van deze organisatie.

Zorg voor de juiste prijs-kwaliteitverhouding

Een meerjarenonderhoudsplanning van dit calculatiebureau geeft u, door de aanwezigheid van een begroting, inzicht in de kosten van uw bouwproject. Het hebben van dit inzicht helpt, maar het kan nog steeds lastig zijn om uzelf ook echt aan deze kosten te houden. U dient hiervoor de vooraf bepaalde bouwkosten proactief te bewaken en te besturen. Heeft u hier moeite mee? De experts van DDC Consulting ondersteunen u graag. Zij stellen niet enkel alle begrotingen op, maar voeren ook de prijsonderhandelingen met aannemers uit, zodat u de meest optimale contracten afsluit. Zij toetsen daarnaast constant de kosten in verhouding tot de kwaliteit van geleverde diensten en producten, u bent dus verzekerd van kwaliteit wanneer u deze specialist inschakelt.

Ontdek de mogelijkheden voor uw project

Wilt u meer weten over de dienstverlening van dit calculatiebureau of wilt u hen inschakelen om een meerjarenonderhoudsplanning voor u op te stellen? Neem in dat geval gerust contact met hen op, ze vertellen u meer of gaan graag voor u aan de slag. Het is verstandig om dit bureau zo vroeg mogelijk bij uw project te betrekken, aangezien u in dat geval eerder inzicht krijgt in uw project. Hoe eerder u vorm geeft aan uw project, hoe soepeler het gehele proces zal verlopen.