Looks 4 you
Image default
Mode en Kleding

Wat zijn de meest verkochte tassen?

Wat zijn de meest verkochte tassen?

Een tas is een accessoire. Daar kunnen we het heel lang of heel kort over hebben. We dragen, voor het grootste deel, een tas bij ons om dingen mee te kunnen nemen zonder dat je jaszakken uitpuilen.
Als we echter gaan shoppen voor een tas, dan kijken we eerder naar het uiterlijk, dan naar hoe handig de tas is.

Als vrouw zijnde zul je waarschijnlijk voor elke outfit een tas hebben die hierbij past. Een tas moet dus wel handig zijn, vooral als je bijvoorbeeld nog naar school gaat. Maar een tas moet ook vooral mooi zijn en bij jou en je kledingstijl passen.

Welke tas past bij jou en wat zijn de meest verkochte tassen? Je leest het hieronder.

Welke tassen worden het meest verkocht?

De meest verkochte tassen zijn onderverdeeld in een paar categorieën. Zo komen we de Luiertas leer bijvoorbeeld tegen als het om populaire tassen gaat. Onder de mensen die een luiertas nodig hebben, zien we dus dat de leren variant in trek is. Logisch, want leer is duurzaam en daar houden we van!

Heb je wat meer mee te nemen, of heb je geen baby? Dan is de middelbare schooltas een enorm populaire tas voor eigenlijk alles. Je hoeft dus niet op school te zitten om deze handige tas te kopen! Als je niet zoveel spullen mee hoeft te nemen, dan is deze misschien iets aan de grote kant.

Een meer algemene tas, die erg veel verkocht wordt en eigenlijk overal bij past zijn de clutches. Deze mag dan ook zeker niet ontbreken in het rijtje van meest verkochte tassen.

Wat is een handige tas voor elke dag?

Een agenda, een etui met pennen, met make-up of misschien wel beide. Je handcrème, een flesje parfum en vochtige doekjes misschien? Je tas zit zo vol! Vooral als we het over een tas voor dagelijks hebben.

Als je op stap gaat dan heb je je agenda en andere spulletjes misschien niet nodig. Een tas voor elke dag moet alles kunnen dragen wat jij bij je wil hebben. De tas moet handig te dragen zijn en ook handig om je spullen terug te kunnen vinden.

De tas voor elke dag is wat ons betreft de clutch. Superhandig om mee te nemen, je spullen passen er allemaal in en ze zijn er met verschillende vakken te verkrijgen zodat je tas overzichtelijk zal blijven.