Looks 4 you
Image default
Mode en Kleding

De verschillende soorten sport bh’s op een rijtje

De verschillende soorten sport bh’s op een rijtje

 

Dat bh’s er in allerlei soorten en maten zijn, dat wisten de meesten natuurlijk wel. Toch zien we ook steeds vaker, dat er allerlei verschillende soorten sport bh’s op de markt zijn. Waar dit tot enkele jaren geleden vaak bestond uit enkele modellen, zien we nu dat dit wel degelijk is veranderd. De reden hiervoor is simpelweg, dat steeds meer vrouwen aan het sporten zijn en niet alleen de praktische kant van een bh belang vinden, maar ook het optische stuk. Dat betekent dus, een bh niet alleen functioneel moet zijn, maar er dus ook leuk uit moet zien en juist dit is de redenen waarom er tegenwoordig zoveel verschillende soorten op de markt zijn. Om je een idee te geven, nemen we je mee in alle verschillende type sport bh’s die er tegenwoordig zijn. 

 

Sport bh met extra ondersteuning

 

Een normale sport beha geeft natuurlijk vanuit zichzelf al de nodige ondersteuning. Toch kan het heel goed zijn, afhankelijk van de sport welke je beoefent, dat dit niet voldoende is. Het is namelijk vaak zo, dat vrouwen die hardlopen of kickboxen een extra strakke bh moeten dragen om te voorkomen dat de borsten te veel kunnen bewegen. De overige sporten kun je prima met een normale sportbh beoefenen. Ondanks dat, zien we nog steeds dat veel vrouwen ervoor kiezen een normale bh te dragen en er zelfs vrouwen zijn die sporten in en bralette. Wat is een bralette vraag jij je misschien af? Dit is een bh zonder enige vorm van ondersteuning. Dus nog slechter dan dat een normale bh al is. Zorg daarom dus ook altijd voor dat je tijdens iedere workout op z’n minst een normale sport bh draagt en indien nodig kiest voor een extra ondersteuning.

 

Sport bh met push up

 

Net als dat we een push up panache bh kennen, kennen we dit ook bij een sport bh. Niet per definitie bedoeld om er een stuk aantrekkelijker uit te zien, maar veelal gebruik ter extra ondersteuning. Doordat deze sport bh extra is gevoerd, zal je al snel merken dat de ondersteuning een stuk beter is dan een sport bh zonder push up. Uiteraard is het helemaal aan jezelf of je het wel of niet prettig vindt. Want houd er wel rekening mee, dat een bh met push up ook vaak is voorzien van een beugel. Iets wat veel vrouwen vooral hij het sporten niet heel prettig vinden.