Looks 4 you
Image default
Mode en Kleding

Op zoek naar dames kniekousen? Dit moet je weten

Bij het dragen van kniekousen krijg je te maken met compressietherapie. Het drukt zachtjes op je enkels en benen om de bloedstroom van je benen naar je hart te stimuleren. Het dragen van dames kniekousen kan pijn en zwelling van enkels en kuiten verminderen. Het doel van kniekousen is om de doorbloeding te verhogen en pijnlijke en vermoeide spieren aan het eind van de dag te voorkomen. Kniekousen leveren geleidelijke druk op de benen, waardoor de veneuze terugkeer wordt verbeterd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Geleidelijk afnemende druk terwijl je het been omhoog brengt, wordt graduele compressie genoemd. Rond de enkels is de druk het grootst. Kniekousen zijn bedoeld om zachtjes in je kuiten te knijpen. Ze zijn een comfortabel alternatief voor een betere bloedsomloop. De theorie erachter is dat het uitoefenen van druk op je kuiten de bloedsomloop en het comfort kan verhogen tijdens je dagelijkse activiteiten.

Voordelen van dames kniekousen

Kniekousen worden niet alleen gedragen door professionele atleten. Hoewel de voordelen de populariteit van kniekousen misschien hebben vergroot, zijn professionals niet de enige die deze geweldige voordelen ervaren. Kniekousen kunnen je helpen om je doelen te bereiken, of je je nu voorbereidt op een belangrijk sportevenement of je gewoon elke dag beter wilt voelen. Dames kniekousen zijn een bijzonder goed bewaard geheim. Veel vrouwelijke atleten geloven niet dat ze compressiesokken nodig hebben voor hun regime, maar de voordelen reiken veel verder dan de sportschool. Je kunt bepaald soort ongemak bijna volledig vermijden door kniekousen te dragen. Je spieren en pezen kunnen namelijk scheuren als je ze onder druk zet. Daarnaast zul je meer pijn ervaren na het sporten als je bloedstroom op enigerlei wijze wordt belemmerd. Iedereen raadt aan om na een training te stretchen om je vermoeide spieren te helpen hun bloed weer te laten stromen. Kniekousen kunnen die genezing ondersteunen.

Schoonheid gerelateerd voordeel:

Kniekousen voor dames hebben ook enkele cosmetische voordelen. Het dragen van kniekousen helpt de zichtbaarheid van spataderen te verminderen. Die uitstekende en blauwachtige aderen op je benen worden spataderen genoemd. De meerderheid van de vrouwen is zich er niet van bewust hoe hun spataderen eruit zien, naast de onaangename zwelling die ze kunnen veroorzaken. Kniekousen voor vrouwen kunnen de zichtbaarheid en pijnlijke zwelling van spataderen verminderen door een snelle, gezonde bloedstroom te stimuleren. Je bloed circuleert snel door je lichaam terwijl je kniekousen draagt

Tip: de mooiste sokken shop je bij Bonnie Doon!