Looks 4 you
Image default
Hobby en vrije tijd

Variatie brengen in de waterpijp

In Nederland wordt het populair om de waterpijp te roken. Steeds meer jongeren, maar ook ouderen genieten van het roken van de waterpijp. Steeds meer mensen zien het ontspannende gevoel dat de waterpijp met zich mee brengt en het wordt daardoor steeds frequenter gebruik. Voorheen was het vooral gebruikelijk om naar de shisha lounge te gaan om een waterpijp op te steken. Door de opkomst van verschillende websites en de diverse culturen is dit niet meer nodig. Je kan makkelijk een waterpijp online bestellen en thuis laten bezorgen. Misschien heb je al heel lang een waterpijp in huis staan en gebruik je het regelmatig. Als jij zo iemand bent moet je dit artikel even goed lezen. Ik ga hierbij namelijk tips geven hoe jij het roken van de waterpijp aangenamer en prettiger kan maken. 

De eerste variant op de waterpijp is misschien het gekst en ik ben ook benieuwd of je het kent. Je kan namelijk verschillende soorten vloeistof in de waterpijp vaas plaatsen en deze keer wil ik het hebben over melk. Door melk in de vaas te plaatsen veranderd de hele textuur van de rook. Deze wordt namelijk veel dikker en blijft langer hangen. Hiernaast is de kleur van de rook wat witter dan normaal en dit kan een mooi effect geven. Voor de echte trucen doos onder ons kan dit dus wel waarde toevoegen. 

De tweede variant is wat meer voor de hand liggend, maar hier zijn meer varianten in mogelijk. Het is lekker om is een keer een andere smaak te proberen. Dit kan ook weer op verschillende manieren. Als eerst kan je proberen een andere waterpijp tabak smaak te proberen. Hiernaast heeft ook een andere vloeistof effect op de smaak. Misschien is het wel slim om de melk in de waterpijp een keer te combineren met een aardbeien tabak. Op deze manier krijg je hele leuke variaties en houd je het roken van de waterpijp leuk en interessant

Voor meer info : https://premium-hookahs.nl