Looks 4 you
Image default
Entertainment

Goed voorbereid richting Spanje

Nu kerst en sinterklaas achter de rug is, gaan veel mensen zich richten op de zomervakantie. Misschien was je hier al veel eerder mee bezig. Het kan zijn dat je besluit om lekker in de zon in het land van Sinterklaas gaat zitten. Spanje is een mooi land en ik wil je hierbij ook een paar handige tips geven die ervoor zorgen jij beter op vakantie gaat.

Het is belangrijk dat je je camper of auto goed laten controleren bij de garage. Het lijkt zo vanzelfsprekend dat hij het doet, maar het is o-zo vervelend als hij je in de steek laat als je lekker op vakantie wilt gaan. Niet alleen op de heenweg, maar ook op de terug weg kan hij je in de steek laten. Veel auto’s laten de kuren pas zien als het koud is of heel warm. Een auto is dat niet gewend en dan zie je in welke staat je auto is. Door langs de garage te gaan weet je zeker dat je auto zomer ready is.

Het is belangrijk dat je ook een waeco achteruitrijcamerahebt. Deze camera maakt het mogelijk om inzicht in het verkeer te krijgen. Je weet dus zeker dat je minder kans hebt op ongelukken. Ongelukken zit in een klein hoekje en een hele grote dode hoek achter je voertuig maakt dit kleine hoekje een stuk groter. Je krijgt met behulp van een achteruitrijcamera setmeer inzicht in het verkeer en je kan makkelijker achteruitrijden, invoegen en weet wat er achter je gebeurd. Je hebt dus niet alleen minder kans op kleine schades. Het verkleint ook de kans op grote ongelukken. Als jij niet vaak in een groot voertuig rijdt kan dit erg moeilijk zijn.

Als het toch gebeurd dat je stil komt te staan wil je voorbereid zijn. Neem genoeg eten en drinken mee als je weet dat je een lange rit gaat maken.

Voor meer info : https://www.vanzwitserland.nl/