Looks 4 you
Image default
Gezondheid

Fijne tips om gezichtsvlekken te verwijderen voor de getinte tot donkere huid

Ook wanneer je een getinte tot donkere huid hebt kun je last krijgen van gezichtsvlekken, en dat kan erg vervelend zijn. Gezichtsvlekken zien er vaak niet echt mooi uit, en dus wil je deze vlekken in gezicht verwijderen. Dit is ook zeker mogelijk, en hiervoor hebben wij enkele tips voor het vlekken in gezicht verwijderen.

Een peeling speciaal voor de donkere huid

Een peeling zorgt ervoor dat het bovenste laagje van de huid wordt vernieuwd, en dat er op die manier ook veel pigment uit de huid verdwijnt. Dit kan goed werken om vlekken in gezicht te verwijderen, maar wanneer je een getinte tot donkere huid hebt wil je wel een peeling hebben die hier speciaal voor gemaakt is, anders kan er kleurverschil gaan ontstaan. Vraag dit dus altijd na bij de schoonheidsspecialist waar je dit laat doen.

Gebruik elke dag SPF

Hiermee kun je niet echt gezichtsvlekken verwijderen die er al zitten, maar je kunt wel voorkomen dat de huidige vlekken nog erger worden of dat er nieuwe ontstaan. Bovendien moet je met een getinte tot donkere huid niet denken dat jouw huid immuun is voor Uv-straling van de zon, ook voor een donkerde huid is dit erg slecht en kun je er een verhoogde kans op huidkanker van krijgen.

Skinlight Whitening treatment

De naam is natuurlijk wat misleidend, maar je zal echt niet meteen een witte huid krijgen van de Skinlight crème. Wel is het een effectieve crème die je tweemaal per dag opsmeert om zo de gezichtsvlekken langzaamaan lichter te maken totdat ze weer dezelfde tinten hebben als de rest. Bovendien remt deze crème de aanmaak van pigment waardoor de pigmentvlekken ook niet opnieuw donkerder zullen worden. En de Skinlight Whitening treatment is prima en veilig te gebruiken wanneer je een getinte tot donkere huid hebt.

Cosmelan behandeling

Een veilige behandeling voor een donkere huid voor het vlekken in gezicht verwijderen is Cosmelan. Cosmelan is een masker wat op de huid zal worden aangebracht, de ingrediënten in dit masker zullen de hyperpigmentatie sterk afremmen of zelfs laten verdwijnen waardoor de pigmentvlekken vanzelf wegtrekken. Een dergelijke behandeling kun je laten doen bij een huidtherapeut of een dermatoloog. Wanneer de pigmentvlekken niet erg diep zitten zal je na één behandeling al resultaat zien, en anders heeft het enkele behandelingen nodig.

Het vlekken in gezicht verwijderen moet dus goed te doen zijn, ook als je een getinte tot donkere huid hebt. Al moet je wel opletten met wat je allemaal met jouw huid laat doen, een donkerde huid zit namelijk anders in elkaar dan een blanke huid. Maar ook met een donkere huid bestaan er behandelingen, zoals die hierboven, die van gezichtsvlekken afkomen en je weer een stralende huid geven die mooi en egaal is. 

Voor meer info :