Looks 4 you
Image default
Gezondheid

10 Tips voor onzuiverheden in het gezicht

Een egale huid willen we allemaal wel, maar dat is moeilijk te bereiken wanneer je veel onzuiverheden in jouw gezicht hebt zoals bruine vlekken in jouw gezicht bijvoorbeeld. Dus wil je van deze onzuiverheden afkomen, en wij gaan je hier mee helpen. We hebben 10 tips voor verschillende onzuiverheden.

Zorg ervoor dat jouw huid schoon blijft

Als je van onzuiverheden af wilt dan moet de huid goed schoon blijven, het is namelijk al de viezigheid die deze onzuiverheden veroorzaakt. Verwijder dus elke avond jouw make-up en maak jouw huid in de ochtend ook nog eens schoon. Het is belangrijk dat dit grondig gebeurd, anders zullen make-up resten bijvoorbeeld in de poriën gaan zitten.

Stoom jouw gezicht regelmatig

Wanneer je last hebt van puistjes dan wil je jouw huid af en toe extra goed reinigen, dit kan door 10 minuten boven een bak heet water te hangen. Hierdoor openen de poriën zich en kun je ze daarna extra goed schoonmaken

Skinlight treatment voor bruine vlekken in gezicht

Als je inderdaad last hebt van pigmentvlekken dan kun je de Skinlight whitening treatment gebruiken om de huid op deze plekken op te lichten, je hoeft de crème alleen maar dagelijks op te smeren en voordat je het weet zijn de bruine vlekken zo goed als weg.

Benzoylperoxide

Wanneer je acné hebt dan moet je een behandeling vinden met dit ingrediënt, dit doodt namelijk de bacterie die acné veroorzaakt.

Maak je eigen gezichtsmasker

Er zijn genoeg recepten te vinden voor het maken van een anti-acné masker van simpele ingrediënten die iedereen in zijn keuken. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk een masker maken wat je van jouw onzuiverheden af helpt.

Houdt jouw bed goed schoon

Je ligt elke nacht met jouw hoofd op jouw kussen, en dat niet regelmatig gewast wordt zitten hier veel bacteriën op die onzuiverheden kunnen veroorzaken. Was jouw kussensloop en andere beddengoed regelmatig om dit te voorkomen.

Draag dagelijks zonnecrème

De uv-straling van de zon is ontzettend slecht voor de huid, en geeft de huid ook niet de kans om zich van acné te herstellen. Draag dus zonnecrème om dit tegen te gaan.

Tea tree olie

Tea tree olie staat er om bekend om desinfecterend te werken en heel goed te zijn voor onzuivere huid, gebruik het dus vooral op jouw acné

Drink voldoende water

Wanneer je genoeg water drinkt worden afvalstoffen een stuk sneller het lichaam uit vervoerd, dus ook de afvalstoffen die jouw puistjes veroorzaken. Bovendien blijft de huid hiermee goed gehydrateerd wat een overtollige talgproductie tegengaat.

Gebruik niet te veel make-up

Het gebruiken van een minimale hoeveelheid make-up kan geen kwaad, maar wanneer je teveel gebruikt kan dit in de poriën gaan zitten waardoor je nog meer acné kunt krijgen. Probeer dit dus te vermijden.

Ik weet hoe vervelend het is om onzuiverheden in jouw gezicht te hebben, maar wanneer je deze tips gebruikt zullen ze in ieder geval een stuk minder worden. De meeste tips zijn niet erg ingewikkeld, je moet er een gewoonte van maken.

Voor meer info : http://www.pigmentvlekkenverwijderen.net/pigmentvlekken-verwijderen-behandeling/