Looks 4 you
Image default
Entertainment

Makkelijk een feest met DJ organiseren?

Wist u dat Dj’s vaak optreden in combinatie met andere muzikanten en instrumenten. Denk aan DJ + saxofoon, percussie, viool, trompet, gitaar en zang. Alleen een DJ kan al zorgen voor groot feest, moet u dan een feest voorstellen met een extra act erbij. Het maakt uw optreden nog een stuk spectaculairder en het is de ideale mogelijkheid om extra kleur te geven aan uw evenement. Bent u op zoek naar een DJ met muzikant voor uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement? Bij Evenses vindt u wat u zoekt.

Dj & Saxofoon boeken?

Er zijn verschillende soorten in dit genre. Dj & saxofoon is tegenwoordig heel populair. Dit is de ideale combi omdat het zorgt voor een uniek geluid en grote kans dat u gasten het nog nooit hebben gezien. Zoiets kan dan perfect zorgen voor een goede dans sfeer die u feestgangers niet snel zullen vergeten. De laatste jaren wordt het huren van een DJ & saxofoon duo steeds populairder. Paar toffe voorbeelden van deze act zijn: John & mr. Smith, Dj LeFonque en Cece Noir.

Dj & Percussionist huren voor uw feest?

Waar u ook niet snel van hoort maar wel heel gaaf is, is een DJ met Percussionist. Dit is een DJ met drummers. Deze combinatie act zorgt voor een optreden om te dansen en te dansen. De percussionist bespeelt kleinere slagwerkinstrumenten zoals een bongo, conga en djembé. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en weten hierdoor het beste uit deze combinatie te halen. Soms wordt deze combi ook nog gemixt met een andere muzikanten zoals een saxofonist. Soul Percussive is bijvoorbeeld zo’n totale groep en heel erg gaaf om op uw feest te hebben. 

DJ & viool, trompet of gitaar kan bij veel gelegenheden gespeeld worden, bijvoorbeeld bij meer een lounge setting maar juist ook voor een groot feest. Het is een sound dat goed bij elkaar past, de beats van de DJ met de instrumenten zorgt voor een heerlijk geluid.