Looks 4 you
Dienstverlening

Excel XBRL

Als je nog nooit van Excel hebt gehoord of het nooit hebt gebruikt heb je vast ook niet van een computer gehoord of het beruikt. Het is een van de oudste software op de computer en een van de best verkochte. Het wordt van de grootste bedrijven tot aan de schoolkinderen gebruikt.

Opstellen rapporten

Excel wordt vooral gebruik voor het opstellen van rapporten. Dit omdat het makkelijk is om gegevens samen te voegen en het overzichtelijk te maken. Als je een beetje ervaring hebt met Excel kun je het zelfs complexe berekeningen laten maken en deze omzetten tot grafieken of tabellen. Het is dan ook niet zo gek dat de meeste bedrijven het gebruiken. Het wordt in de toekomst alleen wat lastiger doordat rapporten vaak in XBRL moeten aangeleverd worden. De oplossing voor deze probleem is Excel XBRL.

Wat is het?

Excel XBRL is een tool dat bedrijven kunnen gebruiken voor het aanleveren van rapporten. Met Excel XBRL kunnen ze namelijk de rapporten van Excel omzetten naar XBRL. Zo hoeven ze de manier waarop ze werken dus niet te veranderen. Het enige wat ze moeten doen is de tool Excel XBRL gebruiken. Daarna kunnen ze het gewoon in XBRL aanleveren.

pwc.nl

beautifulcode.nl

xbrlweb.parseport.com

Voor meer info :