Looks 4 you
Image default
Dienstverlening

De chiropractor Bennekom verhoogt uw energie

Chiropractische behandeling door de chiropractor Bennekom verhoogt uw energie. Het kan dit op twee manieren doen: door de spanning in de wervelkolom te verminderen en door de zenuwen vrij te maken om effectiever te werken. Vaak zijn we al zo lang pijnlijk en gespannen dat we het niet eens merken. Pijn wordt normaal voor ons. Omdat ons lichaam worstelt met spierpijn en spierpijn en een ineffectief zenuwstelsel, merken we dat we ons uitgeput en moe voelen. Chiropractische aanpassingen nemen alle druk weg, waardoor het lichaam vrij kan lopen zoals het bedoeld is.

 

Chiropractie kan uw bloeddruk mogelijk verlagen

Chiropractie kan uw bloeddruk mogelijk verlagen. Een studie concludeerde dat een chiropractische aanpassing die specifiek gericht is op de zenuwen in de bovenste nek even effectief is als het nemen van een dubbele dosis bloeddrukmedicatie. Deze specifieke manipulatie door een chiropractor Bennekom wordt in chiropractische kringen de ‘Atlas-aanpassing’ genoemd en het is bekend dat het stabiliserende effecten heeft op de bloeddruk.

 

Chiropractische zorg kan u helpen beter te ademen

Chiropractische zorg kan u helpen beter te ademen. De longen zijn net als elk ander deel van het lichaam in die zin dat ze afhankelijk zijn van de zenuwfunctie om ongehinderd van de hersenen naar het spiraalsnoer te reizen. Een verkeerde uitlijning in de thoracale en mid cervicale gebieden van de wervelkolom kan leiden tot longafwijkingen zoals astma. Het corrigeren van subluxaties kan ontstekingen in de longen helpen verminderen en ons vermogen om goed te ademen vergroten.

Zoals u kunt zien, zijn er naast het verlichten van nek- en rugpijn nog vele andere redenen om een chiropractor Bennekom te bezoeken. Chiropractische zorg is een veilige, natuurlijke manier om het lichaam te helpen zichzelf te genezen. Chiropractische behandeling is niet zozeer een manier om fysieke problemen op te lossen, maar een manier om uw lichaam de genezing te laten uitvoeren die het al weet te doen als het de zorg en het respect krijgt die het nodig heeft.