Looks 4 you
Image default
Beauty en verzorging

Kom uit je dip!

Niet zo lekker in je vel? Dit kan door verschillende dingen komen. Misschien is er de afgelopen tijd wel iets vervelends gebeurd waar je je niet bewust van bent dat je er mee zat. Of er is gewoon iets diepers aan de hand en zit het echt in je hoofd. Er zijn verschillende manieren om er achter te komen waarom je je zo voelt. Je kan tests doen, of met bepaalde mensen praten die je kunnen helpen en vast kunnen stellen waar je last van hebt. 

Misschien is er de laatste tijd iets gebeurd waar je over aan het piekeren bent. Misschien heb je ruzie met een vriend of vriendin, of misschien heb je toch niet die promotie gekregen waar je zo op hoopte. Het is belangrijk om je bewust te zijn van de dingen om je heen en wat bepaalde gebeurtenissen met je mentale gezondheid. Ga de afgelopen weken na en denk of er bepaalde gebeurtenissen zijn geweest die je een slecht gevoel hebben gegeven. 

Misschien ligt het niet aan de gebeurtenissen, maar ben je een hoog gevoelig persoon. Hoog gevoelige personen reageren veel intenser op bepaalde gebeurtenissen. Als je leert hoe je er het beste mee om kan gaan, kan je er makkelijk mee leven. Je moet het wel accepteren en begrijpen dat je hoogsensitief bent. Als je het niet zeker weet kan je een hooggevoeligheid test doen. 

Als je er te lang in blijft hangen is het belangrijk dat je professionele hulp zoekt. Iemand waar je mee kan praten en die je kan helpen om er uit te komen. Veel mensen die niet lekker in hun vel zitten denken dat ze er zelf wel weer uit komen, maar meestal is dit iet het geval en zakken ze er alleen maar dieper in weg. Zoek op tijd hulp als het te moeilijk wordt. 

 

Voor meer info : http://www.onesessioncoaching.nl