Looks 4 you
Image default
Aanbiedingen

Drie tips om jouw badkamer opnieuw in te richten

Ben jij van plan om jouw badkamer opnieuw in te richten? Dat is natuurlijk erg leuk om te doen, maar het kan ook een moeilijke opgave zijn. Er zijn namelijk veel keuzes die je moet gaan maken, die allemaal invloed hebben op de sfeer en uitstraling van jouw badkamer. Daarnaast ligt het ook aan de grootte van jouw badkamer. Over het algemeen zijn de badkamers in Nederland niet zo groot, dus moet je deze op een slimme manier gaan inrichten. In deze blog vind je drie handige tips voor het inrichten van jouw kamer.

 

  1. Maak gebruik van lichte en neutrale kleuren

 

Heb jij een kleine badkamer en wil je deze groter laten lijken? Dan is de kleur van jouw badkamer een erg belangrijk element. De kleur bepaalt namelijk voor een groot deel de uitstraling van de badkamer. Om een badkamer groter te laten doen lijken, kun je het beste lichte kleuren gebruiken. Een andere tip waar jouw badkamer groter van gaat lijken, is het plaatsen van een spiegel.

 

  1. Zorg voor voldoende opbergruimte

 

Bij de inrichting van je badkamer is het belangrijk om goed na te denken over de opbergruimte. Er zijn namelijk genoeg spullen die je een plekje wilt geven in jouw badkamer, denk hierbij aan: handdoeken, washandjes en extra shampoo flessen, maar er is nog veel meer. Wees daarom creatief met de ruimte die je hebt. Een goede oplossing hiervoor is: zwevende badkamermeubels. Deze badkamermeubels kun je vast maken aan de muur. Doordat het een zwevend badkamermeubel is, raakt hij de grond niet en kun je hieronder nog manden plaatsen voor spullen die je iedere dag nodig hebt. Een zwevend badkamermeubel is erg praktisch, maar ziet er ook heel mooi uit.

 

  1. Gebruik grote tegels

 

De trend van grote tegels is de laatste tijd steeds meer van toepassing. Niet alleen in de tuin of in de woonkamer, maar ook in de badkamer. Bij Regge Tegels kun je nu ook kiezen voor XXL Wandtegels. Hierdoor creëer je een extra groot oppervlak. Daarnaast kun je bij een XXL Wandtegel ook kiezen uit verschillende formaten, om het aan te passen naar jouw wens.

 

 

 

https://www.rebatt.nl/