Looks 4 you
Image default
Aanbiedingen

De meest belangrijke trainingsmiddelen bij hockey!

Je zit midden in het hockeyseizoen maar wil thuis ook kunnen trainen. In deze blog zullen een aantal materialen beschreven staan welke gebruikt kunnen worden om je niveau naar een hoger niveau te tillen. Zo zorg jij ervoor dat je naast de standaard hockeytrainingen op de club ook thuis helemaal los kan gaan! Ben jij nou benieuwd welke materialen hier het beste bij kunnen helpen? Wacht dan niet langer en begin met lezen!

  1. Pionnensets

Wil jij nou een stuk behendiger worden met hockeyen en wil jij makkelijker langs tegenstanders manoeuvreren? Dan kunnen pionnen hierbij helpen door deze neer te zetten en voor te stellen dat dit tegenstanders zijn. Ook kan er omheen geslalomd worden om de balbehandeling te verbeteren. Uiteraard kunnen de pionnen ook gebruikt worden om een simpele veldafscheiding te maken of kunnen ze als doel gebruikt worden. Door het gebruik van de doelen en de gekoppelde training kan jij zowel je behendigheid, conditie als afwerkingstechniek verbeteren. 

  1. Hesjes

Als je alleen traint heb je natuurlijk geen hesjes nodig, maar wil je een keer een wedstrijdje doen met bekenden kunnen deze hesjes erg handig zijn. Zo kunnen er gemakkelijk teams gemaakt worden en zijn je teamgenoten en tegenstanders makkelijk te herkennen. Ook kan zo duidelijk gemaakt worden wie de keeper of scheidsrechter is. Tijdens het spelen van wedstrijden kan jij al je geleerde technieken in de praktijk brengen en daadwerkelijk tegenstanders langsgaan. 

  1. Hockeydoelen

Als laatste gaan we het hebben over misschien wel een van de belangrijkste trainingsmiddelen om thuis goed te kunnen trainen. Dit is namelijk een hockey goal, want zonder een hockeydoel leer jij niet te scoren en op een goede manier af te ronden. Door een goede afwerking te hebben kan jij individueel een wedstrijd over de streep trekken en de held van de wedstrijd worden. Er kan zelfs gekozen worden tussen verschillende hockeydoelen, zoek je juist een doel om je behendigheid te trainen? Kies dan voor een wat kleiner doel om gericht af te kunnen maken. Wil jij juist hard afronden, kies dan een groot doel. Hiermee zal je jouw afwerking naar een hoger niveau tillen!

Ben jij nou geïnteresseerd geworden door dit artikel? Neem dan eens een kijkje op de website van hockeypartner! Deze partij biedt veel verschillende trainingsartikelen aan.

 

https://hockeypartner.nl/