Looks 4 you
Image default
Aanbiedingen

Beweging voor kinderen

 

Sporten is iets wat gezond is. De mens is namelijk totaal niet gemaakt om stil te zitten. Er zijn genoeg kinderen die graag willen sporten, maar wel eens iets anders willen doen dan basketbal, voetbal, hockey of paardrijden. Ondanks dat er genoeg sporten zijn om te bedenken, heeft je kind niet altijd veel plezier in al deze populaire sporten. Als ouder wil je natuurlijk dat je kind gelukkig is, maar ook dat deze gezond blijft en dus sport. Als je kind hier geen behoefte aan heeft, dan zou je trampoline springen kunnen proberen. Dit is een officiële sport, die zelfs wordt beoefend op de Olympische Spelen. Een trampoline kopen kan goed zijn voor de hele familie, omdat iedereen er gebruik van kan maken; het zal je zeker niet gaan vervelen.

Uit een onderzoek van NASA is gebleken dat trampoline springen niet alleen een leuke activiteit is, maar dat het ook nog eens heel erg goed is voor je lichaam. Omdat je bij het trampoline springen al je spieren bewegen, wordt er ook nog eens minder druk op je gewrichten gelegd door de vering van de trampoline. Ook is het nog eens ontzettend effectief om te gasan springen. De allerkleinste bewegingen zullen je spieren namelijk gaan trainen. Ook is het trampoline springen 68% effectiever dan het is om te joggen, waardoor je ook niet eens zo heel lang bezig hoeft te zijn met je workout. Ook zit er geen leeftijd aan deze sport verbonden, waardoor het dus geen probleem is om deze sport met het hele gezin te beoefenen.

Net zoals bij andere sporten is het ook bij trampoline springen belangrijk om het rustig op te gaan bouwen. Dit geldt voor zowel kinderen als bij volwassenen, omdat je even nodig hebt om aan de trampoline te wennen. Vooral als je nog nooit eerder op de trampoline hebt gestaan.

Voor meer info : http://www.trampolines.nl