Looks 4 you
Image default
Mode en Kleding

Manieren om laarzen met een brede schacht te dragen

Laarzen brede schacht zijn een actuele modetrend en ze zijn een geweldige manier om interesse aan je outfit toe te voegen. Hoewel deze laarzen er op het eerste gezicht misschien moeilijk uitzien om te stylen, is het eigenlijk vrij eenvoudig. Nu je een paar laarzen met een brede schacht hebt, zijn de opties om ze te stylen eindeloos. Je kunt ze dragen met je favoriete jurk of tuniek top, of ze gebruiken om je jeans te updaten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt ze over je skinny of straight-leg jeans dragen. Draag ze met een strakke rok voor een ultra-vrouwelijke look die perfect is voor een date night of een avondje stappen in de stad.

Draag ze met een panty

Dit is een geweldige manier om je benen warm te houden. Daarnaast kan het er ook voor zorgen dat er geen vuil op de bodem van je laarzen blijft plakken. Als je ervoor kiest om panty’s te dragen met laarzen met brede schacht, zorg er dan voor dat je niet te strak gaat zitten. Dit kan leiden tot problemen met de bloedsomloop en het ontstaan ​​van blaren.

Draag ze over je skinny of straight-leg jeans

Het dragen van laarzen over je skinny jeans of jeans met rechte pijpen is een geweldige manier om je benen hoogte en volume te geven, waardoor ze er langer en slanker uitzien. Als je je zorgen maakt over het toevoegen van te veel volume tussen de bovenkant van je laars en de onderkant van je jeanszoom, probeer dan enkellaarzen te dragen. Enkellaarsjes maken het ook makkelijker om hakken met een bredere schacht te dragen. Dat komt omdat er minder ruimte is tussen de grond en waar ze je been raken.

Draag ze met een strakke rok

Draag deze schoenen met een strakke rok. Een laars met een brede schacht kan bij elke rok stijl worden gedragen. Als je de aandacht op je laarzen wilt vestigen en niet op de rest van je outfit, probeer ze dan te combineren met een strakke rok of broek. Als je voor een scherpe look gaat, probeer het dan met een mini- of kokerrok. Als je iets meer casual wilt, ga dan voor een midi- of maxi-lengte. Als je een A-lijn jurk hebt met veel volume rond de onderste helft, zal het toevoegen van hoge laarzen helpen om de vorm in evenwicht te brengen en toch alles bij elkaar te houden.

Draag ze met een jurk

Als je je laarzen met een jurk wilt dragen, dan kan dat door de kleur van de jurk en de laarzen op elkaar af te stemmen. Als je bijvoorbeeld zwarte laarzen en een zwarte rok draagt, zorg er dan voor dat beide kledingstukken dezelfde tinten hebben. Als je outfit fel blauwe schoenen heeft met een lichtgroene broek of korte broek, gebruik dit dan als een kans om ze te benadrukken door kleding te kiezen die bij hun toon past.