Looks 4 you
Image default
Mode en Kleding

Kunnen sneakers onder een rok of jurk? 3 tips!

Sneakers zijn tegenwoordig overal en populair bij vrouwen van alle leeftijden. Vroeger droeg je ze vooral met jeans of strakke broeken, maar nu zie je ze bij allerlei kleding, van broeken tot rokken en jurken. Veel vrouwen vinden het echter lastig om te bepalen welke Mason Garments sneakers het best passen bij verschillende outfits, vooral bij jurken en rokken van verschillende lengtes. In het volgende artikel geven we antwoord op deze vraag en tips voor het kiezen van de juiste sneakers voor elke gelegenheid.

Kijk naar de lengte van de jurk- of rok

De keuze van sneakers hangt af van de lengte van je jurk of rok. Bij lange jurken of rokken die ver onder de knie of tot op de grond komen, passen plateau-sneakers goed. Ze maken je langer en verkleinen de kans op struikelen. Als je enkels te zien zijn, staan nette sneakers mooi omdat ze een vrouwelijke touch geven. Voor middellange jurken zijn hoge sneakers geschikt; ze zorgen voor een goede balans. Je kunt kiezen tussen fijne modellen voor een vrouwelijke look of stoerdere, sportieve modellen. Dadsneakers zijn ook top voor een comfortabele, casual stijl. Bij korte jurken, zoals mini-jurken die boven de knie vallen, zijn hoge sneakers het beste. Ze zorgen voor evenwicht tussen de lengte van je benen en de jurk. Je kunt kiezen uit verfijnde of stoerdere hoge sneakers, die allemaal een stijlvolle uitstraling geven.

Comfort gaat boven alles

Het dragen van sneakers moet vooral comfortabel zijn. Niets is vervelender dan pijnlijke voeten door slecht passende schoenen. Daarom is het essentieel om de schoenen te passen zodra ze zijn bezorgd. Gelukkig kun je bij veel winkel schoenen tot 100 dagen na aankoop gratis retourneren. Comfort staat voorop, en als je niet gewend bent aan sneakers, hoef je deze trend niet te volgen. Draag alleen wat bij je past en waarin je je prettig voelt. Een comfortabele schoen met een jurk die bij je stijl past, zal je zelfvertrouwen vergroten en ervoor zorgen dat je met een glimlach de deur uitgaat.

Kies voor mooie sneakers

Het oog wil ook wat. Daarom moet je investeren in mooie sneakers die bij je outfit passen. Gebruik ook geen afgetrapte sneakers, hoe comfortabel ze ook zijn, als je ze onder een jurk of rok draagt. Deze versleten sneakers kunnen afbreuk doen aan je outfit en je stijl minder stijlvol maken. Kies in plaats daarvan voor sneakers die er netjes uitzien en geen opvallende vlekken hebben. Poets ze indien nodig voor een frisse uitstraling. Als je een opvallende jurk draagt, kun je minimalistische sneakers kiezen in een kleur die bij de jurk past. Witte sneakers passen over het algemeen goed bij veel verschillende opvallende jurken. Zorg ervoor dat je sneakers schoon zijn en stralend wit als je ze draagt.