Looks 4 you
Image default
Mode en Kleding

Hoe combineer je sneakers met kantoorkleding?

Sneakers van Mason Garments zijn tegenwoordig niet alleen meer een schoen voor casual gelegenheden, maar kunnen ook perfect gecombineerd worden met kantoorkleding. Het is een geweldige manier om comfortabel én stijlvol naar je werk te gaan. Hieronder vind je enkele tips voor het combineren van sneakers met kantoorkleding.

Kies de juiste sneakers

Het kiezen van de juiste sneakers is de sleutel tot het creëren van een stijlvolle en professionele look. Kies voor een minimalistisch en eenvoudig ontwerp in neutrale kleuren, zoals wit, zwart of grijs. Vermijd sneakers met felle kleuren of drukke prints, aangezien dit te casual kan ogen.

Combineer met formele kledingstukken

Om een ​​stijlvolle look te creëren, combineer je je sneakers met formele kledingstukken zoals een blazer, pantalon of blouse. Kies voor een elegante blouse in een effen kleur en combineer deze met een mooie pantalon. Voeg een blazer toe om de outfit compleet te maken. De sneakers geven de outfit een moderne twist en maken het geheel wat meer casual.

Houd het simpel

Om te voorkomen dat je kantoorkleding te casual wordt, is het belangrijk om de rest van je outfit simpel te houden. Vermijd opvallende accessoires en kies voor subtiele sieraden. Kies ook voor eenvoudige kledingstukken en ga voor een minimalistische look.

Speel met laagjes

Een andere manier om sneakers te combineren met kantoorkleding is door te spelen met laagjes. Draag bijvoorbeeld een basic t-shirt met een colbert en voeg daar een mooie sjaal aan toe. De sneakers geven de outfit een casual twist en zorgen voor een gebalanceerde look.

Kies de juiste tas

Een mooie tas kan een outfit helemaal afmaken. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle leren tas in een neutrale kleur om je look compleet te maken. Een tas kan ook dienen als het statement piece van je outfit, maar zorg er wel voor dat deze past bij de rest van je kleding en accessoires. Sneakers kunnen zeker gedragen worden in een zakelijke omgeving, zolang je ze combineert met de juiste kledingstukken en accessoires. Houd het simpel en kies voor neutrale kleuren en minimalistische ontwerpen. Speel met laagjes en kies voor de juiste tas om je outfit helemaal af te maken. Met deze tips kun je stijlvol en comfortabel naar je werk gaan.