Looks 4 you
Image default
Mode en Kleding

Casual look inspiratie voor mannen

De essentiële gids voor bijpassende herenkleding

Als je een sterke basis van eenvoudige casual kleding onder de knie krijgt, wordt het opbouwen van je garderobe eenvoudiger. Vanuit de basis kun je iets nieuws toevoegen of simpelweg vasthouden aan de klassiekers. Laat ons je op weg helpen. Dit is een Casual Look gids voor de moderne man, we gaan het niet hebben over pakken en zakelijke kledij. Als je eenmaal hebt gekozen voor je favoriete shirt- en broekstijlen (of pasvormen), is het gewoon een kwestie van de kleding samenvoegen. Timberland schoenen passen bij elke casual look voor mannen. Hieronder is een eenvoudige handleiding voor het koppelen van de stukken.

 

Zelfde kleuren (in tinten)

Een geweldige onder-gewaardeerde stijl optie. Deze combo verlengt het lichaam waardoor je groter en dunner lijkt door het lichaam niet visueel doormidden te snijden. Omdat het een nette casual look is, is dit een geweldige manier om favoriete accessoires zoals schoenen of een geweldige riem te benadrukken.

 

STIJLTIP – Houd je aan blauwe en neutrale kleuren tijdens het maken van je garderobe. U zult meer uitrusting hebben en de veelzijdigheid zal u meer vertrouwen geven wanneer het tijd is om kleur en patroon toe te voegen. Voor neutrale kleding inspiratie kun je kijken bij No-Excess.

 

Kleur op kleur

Toon-op-toon casual outfits zijn een geweldige versie van effen kleurenoutfits. Het geringe verschil in de kleur tussen een boven- en onderkant kan een enorm verschil maken in het gevoel van de outfit. Marinebroeken met een lichtblauw shirt zijn een klassiek voorbeeld van een ton sur ton-outfit. De opties zijn eindeloos, maar grijstinten zorgen voor een zeer moderne uitstraling.

 

STIJLTIP – Zorg ervoor dat de tint overeenkomt, bijvoorbeeld dat alle kleuren een warme of koele gloed kunnen hebben. Als je blauw draagt, zorg er dan voor dat beide blues warm zijn of dat beide blues cool zijn (een koel blauw heeft een groene of gele zweem en een warm blauw heeft een rode, oranje, roze of paarse zweem).

 

Neutrale broek, gekleurde top

De gemakkelijkste manier om kleur toe te voegen aan je casual stijl. En met “kleur” adviseren we blauw, olijf en bordeaux. Geen neons of andere kleuren die je misschien overweegt.

 

STIJLTIP – Donkere kleuren dragen voor een serieuze casual stijl – Diepe juweltinten zijn geweldig het hele jaar door voor mannen. Koningen droegen gewaden die in donkere, rijke kleuren waren geverfd omdat ze zeldzaam waren en een gevoel van prestige vertoonden. Tegenwoordig zijn rijke kleuren niet zo zeldzaam, maar ze creëren nog steeds hetzelfde gevoel van prestige.

 

Gekleurde broek, neutrale top

Het tegenovergestelde van hierboven, het beste gedaan met jeans of klassieke kleuren. Olijfgroene broek is een geweldige optie voor deze outfit, olijf kan als neutraal worden behandeld.

 

STIJLTIP – Houd de kleuren geaard terug naar de neutrale kleuren. Dit betekent dat het dragen van kleur op de bovenkant (shirt) en onderkant (broek) er druk kan uitzien of gewoon rommelig en ongecoördineerd is als het niet goed wordt gedaan. Het is het beste om kleuren tops te matchen met neutrale bodems, of kleuren bodems tot neutrale tops.

 

Voor meer info :