Looks 4 you
Image default
Gezondheid

Wat is Cryolipolyse?

Velen zullen er nog nooit van hebben gehoord, cryolipolyse. Dit is een nieuwe methode waarmee vet plaatselijk verwijderd kan worden door middel van koud. Het ‘bevriezen van vet’ is met name een effectieve behandeling voor vet wat op de buik, heupen en rug zit. We vertellen je graag meer over de uitvoering van de behandeling.

 

Cryolipolyse is een alternatief voor bijvoorbeeld liposuctie lovehandles, liposuctie buik en alle andere plekken waar het vetpercentage niet te hoog zal zijn.. Je moet wel opletten dat het vooral geschikt is voor mensen met een kleine hoeveelheid vet. Voor mensen met een body mass index van boven de dertig is het helaas geen oplossing.

 

Of het voor jou de ideale behandeling is hangt heel erg af van je persoonlijke situatie. Het is vaak een erg geschikte ingreep wanneer er kleine hoeveelheden vet verwijderd moeten worden. Je behaalt bijvoorbeeld goede resultaten bij de heupen, de buik en de rug.

 

Wanneer je grotere hoeveelheden vet wilt verwijderen, is liposuctie vrijwel altijd een betere behandeling dan cryolipolyse.

 

Een groot voordeel van de coolsculpting-behandeling is dat er niet gesneden hoeft te worden. Je kunt direct na de behandeling weer aan de slag met je dagelijkse bezigheden zoals werken en sporten. Soms voelen patiënten roodheid, blauwe plekken, een tintelend gevoel of gevoelloosheid na de behandeling. Dit zal echter van tijdelijke aard zijn en na een aantal dagen of uiterlijk weken weer weg zijn.

 

De behandeling is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. De FDA is een zeer streng keuringsinstituut en een goedkeuring van de FDA betekent dan ook dat de werkzaamheid bewezen is en dat de behandeling veilig is.

 

Het eerste resultaat zal ongeveer drie tot vier weken na de behandeling zichtbaar worden. De grootste resultaten zijn zichtbaar na ongeveer twee maanden. Door het interne zuiveringssysteem dat je lichaam heeft kunnen de resultaten tot zes maanden na de behandeling nog verbeteren.

 

Voor meer info : https://faceland.nl/