Looks 4 you
Image default
Bedrijven

Uw ondernemersdromen maakt u waar dankzij het bedrijfspand in Zevenaar

Wilt u met uw bedrijf een groot overleg voeren, maar heeft u de ruimte er niet voor? Kom dan vergaderen in een bedrijfspand in Zevenaar. Bij OC de Pelikaan vindt u alles wat u als ondernemer zoekt in een kantoorruimte: een professionele sfeer, een goede ligging en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Wie wilt dat niet? U maakt eenvoudig een afspraak voor een uitgebreide rondleiding door contact op te nemen met OC de Pelikaan. Aan de hand van de rondleiding worden alle mogelijkheden met u besproken. Voor u het weet begint u pas echt met ondernemen in uw nieuwe kantoor.

Dit bedrijfspand in Zevenaar heeft alle faciliteiten die u zoekt, en meer!

Dankzij de uitstekende faciliteiten bij OC de Pelikaan, bent u tijdens een vergadering van alle gemakken voorzien. Dat is nog eens lekker, nietwaar? Als enthousiaste ondernemer wilt u niet worden geremd in uw dagelijkse werkzaamheden. Uw omgeving moet u stimuleren om creatief te zijn en efficiënt taken uit te voeren. Lukt dat wel in een kantoorruimte? Bekijk dan eens het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig die u zich maar kunt wensen. Alle denkbare elektra, een lift, snel internet en een goed gereguleerde airco: u vindt het bij OC de Pelikaan. Maar dit is nog niet alles. U parkeert uw auto op eigen terrein, maakt gebruik van de vergaderruimte met beamer en heeft toegang tot de kopieermachine. Dit zit allemaal inbegrepen in de huurprijs!

Versterk uw netwerk tijdens het runnen van uw onderneming in dit bedrijfspand in Zevenaar

Wanneer u net een bedrijf heeft opgestart, is het van groot belang om zoveel mogelijk te gaan netwerken. U wilt tenslotte gezien en erkend worden door mede-ondernemers en mogelijke toekomstige partners. Dankzij dit netwerken kunt u nieuwe zakelijke relaties op doen. Het lijkt soms lastig om dermate sociaal bezig te zijn als ondernemer, als uw onderneming een eenmanszaak betreft. Wanneer spreekt u anderen? OC de Pelikaan bezit een bedrijfspand in Zevenaar waar u voordelig een kantoorruimte huurt. Daarnaast ontmoet u hier andere ondernemers, gewoon op de gang of tijdens een van de ‘Open Coffee-sessies’ waarbij zo’n 30 tot 40 ondernemers elkaar ontmoeten. Doet u ook snel mee?