Looks 4 you
Image default
Bedrijven

Medewerkers tevredenheidsonderzoek

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek die meer meet dan alleen de tevredenheid in de organisatie. dat is een VitaliteitAPK, de VitaliteitsAPK is een integrale onderzoeksmethode die belangrijke punten naar voren kan brengen binnen een organisatie. denk hierbij bijvoorbeeld aan het stress niveau, de bevlogenheid, productiviteit en risicoweerbaarheid. Dit laat al direct aspecten zien die een normaal onderzoek niet aan het licht brengt. Carrièrepoort is het bedrijf die deze VitaliteitsAPK uitvoert voor uw bedrijf. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in 2 stappen.

De eerste stap is het maken en invullen van een vragenlijst die digitaal aangeboden wordt. Deze vragenlijst bestaat uit 7 vragen. De resultaten van deze vragenlijst worden weergeven aan de werknemers in een overzicht of rapport. De informatie en data die uit deze vragenlijst komt wordt ook natuurlijk weergeven aan de werkgevers. De werkgever ziet een uitgebreidere rapport dan de werknemer. Dit is zodat de werkgever toch een beter beeld krijgt van wat er intern in zijn bedrijf allemaal speelt. De tweede stap gaat naar een persoonlijker niveau. Er worden interviews en gesprekken gehouden met personen binnen uw bedrijf. Dit kunnen bepaalde werknemers zijn met meer invloed dan andere werknemers maar het zijn ook managers en leidinggevenden die meedoen aan de interviews. In de interviews en gesprekken zullen vragen naar voren komen zoals, Hoe vind jij dat het is gesteld met de vitaliteit binnen het bedrijf? Hoe zij je de toekomst voor je in dit bedrijf.

Deze vragen zijn toch wat belangrijker als het gaat om het achterhalen van de vitaliteit binnen jouw bedrijf. Het is daarom zeer belangrijk dat wij een overzicht leveren met daarbij ons advies en een effectief stappenplan om u te helpen in het nemen van de volgende stappen. Voor een ander soort MTO neemt u contact op met Carrièrepoort. Wij zijn er om u van dienst te zijn en bieden als een van de weinige de VitaliteitsAPK aan. We hopen snel van u te horen.

Voor meer info : http://carrierepoort.nl