Looks 4 you
Image default
Beauty en verzorging

Ieder zijn ding

Coding and marking is iets waar ik niet erg veel van begrijp. Ik laat het liever over aan de mensen die er verstand van hebben en dus wel begrijpen waar het over gaat. Ik ben nooit een erg technisch persoon geweest. Ik ben opgegroeid in een familie die vooral geïnteresseerd is in marketing en communicatie. Mijn broer is echter wel een technisch persoon. Hij heeft zijn vwo-diploma gehaald en studeert nu aan het HBO om kapitein te worden. Hij is geslaagd met vakken zoals natuur en scheikunde en hogere wiskunde. Zelf heb ik ook een natuurprofiel gekozen, maar na de HAVO kwam ik erachter dat dit helemaal niks voor mij was.  

Ik ben zelf meer geïnteresseerd in mensen en geschiedenis. Hoe je het beste contact kan leggen met mensen en hoe je hen verder kan helpen na een probleem waar ze tegenaan lopen. Als je mij bijvoorbeeld een sleeves printer voor zou zetten, zou ik geen idee hebben wat ik er mee zou moeten doen. Als je me echter een stelling voorlegt over de maatschappij, schrijf ik binnen een uur vier kantjes aan voor en tegen argumenten voor je op.  

Het is natuurlijk helemaal niet erg dat ik in andere dingen goed ben dan mijn broer. Als dat niet het geval was, zouden we allemaal hetzelfde zijn. Daarom is het oké dat we allemaal andere kwaliteiten hebben. Als iedereen dokter zou willen worden, waar halen we dan onze brandweermannen vandaan? Het belangrijkste wat je zou moeten doen in je leven is het volgen van je passie. Iedereen heeft wel iets wat hij leuk vindt. Ik ben die van mij tot nu toe nog niet tegengekomen, maar dat geeft niet. Ik heb nog best lang de tijd om erachter te komen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. 

Voor meer info : http://www.kba-metronic.nl