Looks 4 you
Image default
Beauty en verzorging

Dit moet u weten voordat u een cryolipolyse behandeling krijgt

Tegenwoordig is de technologie zo ver gevorderd dat we er zoveel dingen mee kunnen doen. Een van die technologieën kan worden gezien vanuit een medisch aspect. U kunt nu gebruik maken van een cryolipolyse behandeling om uw lichaamsvet te verminderen. Op die manier hoef je niet te veel tijd te besteden aan sporten of jezelf te dwingen een specifiek dieet plan te volgen. U kunt gewoon naar een kliniek gaan voor een cryolipolyse behandeling om het resultaat te krijgen.

Is de behandeling veilig?

Cryolipolyse is niet schadelijk omdat het niet nodig is om in uw huid te prikken of te snijden om de procedure uit te voeren. Daarom heeft de behandeling geen negatieve of schadelijke effecten op de huid, organen of andere cellen. De procedure is pijnloos, daarom is verdoving niet nodig. Daarnaast worden premium gel pads gebruikt om uw huid tijdens het proces te beschermen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat uw spieren of huid beschadigd raken, omdat alleen die cellen worden aangevallen en beïnvloed door de procedure. Dit komt omdat vetcellen bijzonder gevoelig zijn voor kou. Iedereen die van extra vet af wil, zou een dergelijke behandeling moeten overwegen. Veel mensen zijn enthousiast over het resultaat dat ze met deze behandeling krijgen.

Komt u in aanmerking voor de behandeling?

De geschiktheid voor cryolipolyse is gebaseerd op een verscheidenheid aan variabelen. Het meest cruciale element is uw BMI-score. In theorie kunt u geen behandeling krijgen als uw BMI 32 of hoger is. Tijdens het consult worden ook uw gezondheid, medische voorgeschiedenis en voorkeuren besproken. Op basis hiervan bepalen de experts of u in aanmerking komt voor vet bevriezing.

Wat zijn de procedures?

Voorafgaand aan de behandeling worden er foto’s gemaakt, zodat u deze vervolgens kunt vergelijken om het verschil te zien. Het te behandelen gebied wordt dan gemarkeerd voordat de therapie begint. Het aangewezen gebied wordt vervolgens bedekt met een gelpad. De huid wordt beschermd tegen de kou door dit gelkussen. Het lichaam wordt vervolgens bedekt met de behandelkoppen. Daarna moet u minimaal 50 minuten wachten voordat de behandeling is afgelopen. De behandelkoppen worden verwijderd zodra de procedure is voltooid. Om de bevroren vetcellen te verwijderen, wordt het behandelde gebied gedurende twee minuten ingewreven. Daarna kunt u de kliniek verlaten.