Looks 4 you
Aanbiedingen

De stappen die je moet nemen om de voor jouw zo nodige autosleutel te vervangen

De mogelijkheid om jouw autosleutel te verliezen of hem door de jaren heen te verwringen, is iets frustrerend dat veel eigenaars van wagens bezighoudt. Deze klachten kunnen zelfs verworden tot een echte nachtmerrie als je niet erg zorgvuldig bent in de manier waarop je met dit bijzondere item omgaat. Natuurlijk kan dit probleem gemakkelijk opgelost worden als je een stel reservesleutels ter beschikking hebt op het ogenblik dat je die welke je altijd gebruikt, zou verliezen. Maar wat als je er niet aan gedacht hebt om een paar reservesleutels te bezitten en je komt plotseling voor het probleem te staan dat je jouw enig exemplaar verloren bent? Vandaag de dag zal je wel gemakkelijk slotenmakers vinden die maar al te graag jouw probleem willen oplossen, tenminste als je hun hulp wil gebruiken. Het is niet zo moeilijk om ervaren slotenmakers te vinden en wij zijn er hier om de meest gestelde vragen in verband met het vervangen van sloten te beantwoorden. Wel, wat zou je verwachten als het zover komt dat jouw autosleutels dienen vervangen te worden?

Eerst en vooral zou jij moeten in staat zijn om te bepalen welk type van sleutels er bij jouw wagen gebruikt worden. Het kan zijn dat het transpondersleutels zijn (elektronisch of anders), of sleutels waarbij de techniek van lasercutting gebruikt wordt, of high-security sleutels, enz… Als je niet zeker bent welke type van vervangsleutel er voor jouw wagen nodig is, hebben vakkundige specialist slotenmakers kwalitatieve apparatuur die kan uitzoeken welke type van sleutel je gebruikt. Dit procédé wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van chips die ingebouwd zitten in de deur- of ontstekingssleutel. Nadat het type van de sleutel bepaald werd, is de volgende stap een blanke sleutel te bemachtigen, die dan vervolgens met lasercutting gesneden wordt door een erkend vakman, totdat hij past op het ontstekingsslot van jouw wagen. Als dat gedaan is, zal men beginnen met het programmeren van jouw transponder met speciaal beroepsmatige software. Probeer dat niet zelf te realiseren, want het zal helemaal niet functioneren als het niet op de juiste manier geprogrammeerd wordt, en het zal de situatie voor jou er alleen maar erger op maken.

Je kunt gemakkelijk een vakman of firma zoeken voor de vervanging van een sleutel door de gouden gids en lokale lijsten te doorbladeren. Of nog beter, je kan on-line zoeken naar betrouwbare firma’s of je kan te rade gaan bij vrienden en familieleden die vroeger hetzelfde probleem hebben gehad. Alvorens te beslissen om een specifieke firma of specialist onder de arm te nemen, vergelijk je best eerst hun dienstverlening en kijk je of ze voldoende uitgerust zijn om de opdracht te behartigen.

Mocht je een echte vakman in handen willen nemen, dan adviseren wij een gerenommeerd en certificeerde slotenmaker in Den Haag aan die hier niet aan kan ontbreken. Klik eens op de hyperlink voor meer informatie of ga eens langs bij hun vestiging in Den Haag.

 

www.locksecure.nl

Voor meer info :