Looks 4 you
Image default
Aanbiedingen

Creëer de perfecte Ruby chocolade brownies in 5 simpele stappen

Creëer de perfecte Ruby chocolade brownies in 5 simpele stappen

Brownies zijn altijd een favoriet! En wanneer we een nieuwe draai kunnen geven aan deze klassieke traktatie, waarom dan niet? Ruby chocolade is hot en het wordt tegenwoordig steeds populairder in recepten. In dit artikel leer je hoe je de lekkerste ruby chocolade brownies kunt maken. Dit proces is niet alleen supergemakkelijk, maar het zal je ook aangenaam verrassen met een nieuwe smaak. Ben je er klaar voor om je bakvaardigheden met deze nieuwe twist uit te breiden? Laten we beginnen!

 

Stap 1: Verzamel alle ingrediënten

Natuurlijk willen we eerst alle ingrediënten verzamelen! Je zult bloem, suiker, cacaopoeder, bakpoeder, boter, eieren, en natuurlijk ruby chocolade nodig hebben. Zorg ervoor dat je hoogwaardige ruby chocolade gebruikt om ervoor te zorgen dat de brownies hun karakteristieke smaak krijgen. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een bakvorm in met boter of olie.

 

Stap 2: Smelt de chocolade en de boter au bain-marie

Plaats de ruby chocolade en boter in een kom die bovenop een pan met zachtjes kokend water past. Roer voortdurend totdat de chocolade volledig is gesmolten en het mengsel glad is. 

 

Stap 3: Meng de droge ingrediënten

Meng de bloem, suiker, cacaopoeder en bakpoeder in een kom en meng ze goed door elkaar. Voeg dan het chocolademengsel toe aan dit mengsel en meng totdat alles gelijkmatig is verdeeld.

 

Stap 4: Voeg de eieren toe en roer

Voeg de eieren een voor een toe terwijl je het beslag blijft mengen. Blijf doorgaan totdat het volledig is geïntegreerd en het beslag mooi glad is.

 

Stap 5: Bakken maar!

Giet het beslag in de bakvorm en plaats het in de oven. Bak het mengsel ongeveer 25-30 minuten totdat het stevig aanvoelt en er een tandenstoker schoon uitkomt. Laat de brownies afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt. Nu zijn je heerlijke ruby chocolade brownies klaar om gegeten te worden!

https://www.baktotaal.nl/