Stap met een veilig gevoel in de auto met een bedrijfsautoverzekering

Uw medewerkers gaan, net als u, graag met een veilig idee rijden. Zijn uw werknemers regelmatig op pad naar klanten? Bezoekt u een aantal keren per jaar een congres? Of hebben andere medewerkers een auto van de zaak? Dan doet u er goed aan om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten bij Poliscounter. Hier kunt u uw bedrijfsauto laten verzekeren op de manier zoals u dat wenst. Op de website berekent u gemakkelijk de premie, waarna u zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte op maat ontvangt. Zo wordt bij Poliscounter een bedrijfsautoverzekering gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van de medewerkers.

Vul uw bedrijfsautoverzekering aan met extra modules

Bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering komt veel extra’s kijken. Ziet u door de bomen het bos niet meer met al die verschillende maatschappijen die overal een andere premie voor hanteren? Bij Poliscounter wordt u persoonlijk bijgestaan bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Zo heeft u de mogelijkheid om de standaard verzekering aan te vullen met extra modules. Hierbij kunt u denken aan een schade- en ongevallenverzekering voor inzittenden, pechhulp bij pech onderweg, een verhaalrechtsbijstandsverzekering, een mobiele apparatuurverzekering en een no-claim beschermer. Wilt u op voorhand meer informatie ontvangen over de verschillende modules? Of bent u benieuwd welke module het beste bij u past? Neem dan gerust eens contact op met Poliscounter.

Wat kunt u met een bedrijfsautoverzekering het beste doen bij schade?

Helaas gebeurt het wel eens, u bent betrokken bij een ongeluk met de auto van de zaak. Maar wat nu? Dat vertellen de schadespecialisten van Poliscounter u graag. Het is allereerst belangrijk dat u de schade aan de bedrijfsauto probeert te beperken. Maak, indien mogelijk, foto’s van de schade en noteer gegevens van eventuele getuigen. Vervolgens meldt u zo spoedig mogelijk de schade aan de verzekeringsmaatschappij waar u een bedrijfsautoverzekering afgesloten heeft. Bij een specialist wordt u altijd vakkundig en snel geholpen, zodat de afwikkeling van het incident spoedig verloopt. Dat is de persoonlijke service die u mag verwachten als u online een bedrijfsautoverzekering wilt afsluiten bij een specialist als Poliscounter.